Sport

Dragomir nu amana meciurile din etapa 24 din cauza ninsorilor

Publicat: 26 mart. 2013
1

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca partidele din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I, programate la sfârsitul acestei saptamâni, nu se vor amâna din cauza ninsorilor, precizând ca în week-end prognoza meteo anunta temperaturi de 18 grade.
„Sâmbata si duminica sunt plus 18 grade, ce sa se amâne? Terenurile nostre sunt în majoritatea lor încalzite. Bine, exceptându-le pe cele pentru care cluburile au cumparat numai firele, nu si instalatia. Dar o sa îi controlam noi si o sa facem ravagii”, a afirmat presedintele LPF. În ceea ce priveste cumpararea clubului FC Rapid de catre omul de afaceri Gruia Stoica, Dumitru Dragomir a afirmat ca tranzactia are mari sanse sa se realizeze deoarece actionarul majoritar George Copos este dispus sa vânda. „Domnul Copos cred ca o sa vânda. Dupa condamnarea pe care a luat-o s-a saturat. Si s-au saturat mai multi investitori. Stoica e un om tare, daca îi place si fotbalul atunci ar putea sa faca din Rapid un club mare. Eu daca aveam bani clubul Rapid îl cumparam. Ma întelegeam eu si cu suporterii, sunt cei mai buni, poti sa te întelegi cu ei”, a precizat presedintele Ligii.
Dragomir îl sfatuieste pe Ioan Andone, antrenor implicat în tranzactia privind vânzarea clubului Rapid, sa nu plece în tarile arabe. „Ce sa caute el în tarile arabe? Sa vina la Rapid. Am auzit ca fratii Stoica sunt baieti destoinici, oameni care stiu sa faca banii si sa îi si cheltuiasca. Iar Andone e un antrenor recunoscut”, a spus el. Meciul echipei Dinamo cu Astra, programat, duminica, în cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I, este unul decisiv în ceea ce priveste sansele formatiei alb-rosii la obtinerea unui loc de cupa europeana.

Adauga un comentariu