Magazin

Dragos Dolanescu: Mamaia m-a ACUZAT ca L-AM OMORAT pe TATA

Publicat: 15 feb. 2013

Dragos (38 de ani) si fratele lui, Ionut (42 de ani), se cearta prin tribunale, de mai bine de patru ani, pe mostenirea lasata de tatal lor, Ion Dolanescu, insa „razboiul” este mult mai vechi. Dragos Dolanescu a dezvaluit ca in lupta cu fratele lui un cuvant greu de spus il are bunica Gherghina, mama regretatului Ion Dolanescu, care l-a crescut pe Ionut

„Mamaia a fost ca mama lui Ionut timp de 25 de ani. Intotdeauna a spus ca vine asta strain, care nu stie nici limba, vine acum sa ne ia totul. Totusi, trebuie sa inteleaga ca am si eu un drept care mi se cuvine, ca orice fiu”, a povestit Dragos, potrivit Libertatea.

De altfel, bunica lui i-a aruncat vorbe grele, care l-au marcat mult timp. „Mamaia m-a acuzat ca l-am omorat pe tatal meu. Mi-a spus ca i-am dat o pastila care sa-l omoare in timp Nu  am mai dormit in acea casa dupa ce parintele meu a murit. Sa nu fac conflict am dormit pe la vecini sau prin alte parti”, a mai dezvaluit, la „Povestiri Adevarate”, fiul cel mic al regretatutului cantaret.

Nu la fel stau lucrurile in cazul lui Ionut Dolanescu, „sufletul” bunicii Gherghina. Anul trecut, cand aceasta a implinit o suta de ani, nepotul preferat i-a organizat o petrecere de neuitat, la care au luat parte peste 300 de persoane. In plus, Ionut i-a oferit bunicii Gherghina un buchet cu 101 trandafiri si 10 mii de lei. „Didina”, cum ii spun cunoscutii, a primit si troita ce a fost asezata in fata portii casei sale din localitatea damboviteana Persinari.loading...

Comentarii
  • Am o mare nedumerire.
    Imi plac melodiile lui ION DOLANESCU, dar ce se intampla acum,dupa moartea sa,ma face sa ma intreb daca sant neam de etnie rroma, ca sa nu spun tigani.

Adauga un comentariu