Mozaic muzical

Dragos si Ionut Dolanescu nu mai formeaza de 10 ani o familie! Ce s-a intamplat la parastas

Publicat: 19 mart. 2019
3

Cei doi fii ai interpretului de muzica populara Ion Dolanescu nu s-au impacat nici la 10 ani de la moartea artistului. Dragos si Ionut Dolanescu nu mai formeaza o familie si nu s-au intalnit nici macar pentru parastasul tatalui lor.

Dragos si Ionut Dolanescu au organizat fiecare cate un parastas pentru tatal lor

Dragos Dolanescu a venit tocmai din Costa Rica pentru a organiza parastasul tatalui sau. „Imi fac datoria in fata tatalui meu, a religiei si a traditiei. Acum avem (n.r., el si Ionut Dolanescu) o relatie civilizata. Eu acum, prin televizor, transmit salutari. Fiecare om trece prin viata si are anumite intamplari si scoate anumite concluzii. Eu am scos anumite concluzii si am vrut sa fac anumite lucruri in viata asta”, a spus Dragos, intr-o emisiune televizata.

„Voi veni in tara duminica, 17 martie, iar pe 19, chiar in ziua in care a murit tata, voi merge la cimitir pentru parastas. Ei (Ionut si familia lui – n.r.) vor face pomana mai devreme, in sambata dinainte. Noi de 10 ani nu mai suntem o familie”, a adaugat inainte Dragos Dolanescu.

Deputat in Costa Rica

Ionut Dolanescu i-a facut deja parastas tatalui sau, iar astazi ar urma sa organizeze unul si Dragos Dolanescu, acum deputat in Costa Rica. Anul trecut, el spunea ca este foarte multumit de viata pe care o duce in America Centrala, unde nu castiga deloc rau.

„10.000. Dar din cei 10.000 de dolari, cat am salariu, raman cu 7.000 de dolari dupa ce imi platesc toate taxele. E o suma frumoasa, mult mai mare decat cea de psiholog. Salariul nu se va mari insa in urmatorii patru ani pentru niciun deputat. Toti am semnat pentru asta, mai alex ca militam pentru scoaterea mai multor taxe’, a declarat Dragos Dolanescu.
Adauga un comentariu