Magazin

Drake vrea sa isi tatueze fata cantaretei Celine Dion

Publicat: 20 sept. 2019
Editia PDF
15 Oct. 2019

Rapperul canadian Drake, cunoscut si pentru ca are tatuaje care ii reprezinta pe Denzel Washington, Aaliyah, Sade, The Beatles si Rihanna, si-a manifestat dorinta de a avea unul nou – cu Celine Dion. Artista este dispusa sa faca aproape orice pentru a-l impiedica. In urma cu doi ani, la Billboard Music Awards, el i-ar fi marturisit compatrioatei planul. In timpul unui interviu acordat iHeartRadio Canada, Dion i-a transmis lui Drake Graham ca nu este o decizie inteleapta. 

Un prequel „Jocurile foamei”, bazat pe urmatorul roman al scriitoarei Suzanne Collins

„Te rog, Drake, te iubesc foarte mult. Iti pot spune ceva? Nu o face. Imi poti scrie scrisori de dragoste. Imi poti trimite autografe pentru copiii mei. Poti veni in vizita. Te invit la pranz sau la cina. Putem iesi sa bem ceva. Putem canta impreuna. Orice vrei. Pot vorbi cu mama ta. Orice iti doresti, dar te rog”, a spus ea, citata de Rolling Stone.

Dion a continuat sa isi sustina parerea, subliniind ca fata ei nu va arata deloc bine pe masura ce Drake va imbatrani. „Toti inaintam in varsta. Intotdeauna am fost foarte slaba. Pe masura ce trece timpul, pe masura ce imbatranesti, fata mea se va alungi si (tatuajul) nu va fi mai dragut. Nu te tatua, te rog. Daca o faci, fa unul fals”.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit