Magazin

Drama actritei Draga Olteanu-Matei: „As fi preferat sa mor”

Publicat: 17 iul. 2014
1

Indragita actrita Draga Olteanu-Matei ascunde o poveste de dragoste tulburatoare. Actrita a marturisit ca sotul ei, doctorul Ion Matei, a fost iubirea vietii ei si ca dupa moartea acestuia nu mai reuseste sa-si gaseasca linistea. Draga Olteanu – Matei a spus ca si-ar fi dorit sa moara odata cu el si ca simte o suparare ce nu va trece niciodata.

Citeste si: Draga Olteanu Matei trece prin clipe grele. Sotul ei a murit

Draga Olteanu-Matei sufera cumplit dupa pierderea sotului ei, doctorul Ion Matei. Actrita a spus ca iubirea lor a fost una extrem de profunda si una cladita in timp. Mai mult decat atat, marea doamna a teatrului romanesc a mai spus ca de cand sotul ei s-a stins simte o suparare ce nu va trece niciodata si ca ar fi preferat sa moara odata cu acesta.

Citeste si: Draga Olteanu Matei despre Traian Basescu: E in stare sa declanseze un razboi civil

„Sunt suparata. Supararea asta nu va trece niciodata. O sa moara odata cu mine. Va spun sincer ca as fi preferat sa mor si eu odata cu el. Daca exista o mare dragoste, cum am trait eu, ti se pare ca nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiti. Nu a existat niciun secret al longevitatii. Exista oameni destepti si oameni tampiti. Oamenii destepti se inteleg bine intre ei pana la batranete, isi descopera unul altuia motive de admiratie, lucrurile se incheaga in asa maniera incat unul fara celalalt nu poate sa faca nimic. Asta e dragostea profunda care incepe din tinerete cu atractia fizica si se continua cu iubirea. Ajungi sa il iubesti pe celalalt cu toata fiinta ta, respiri odata cu el, plangi odata cu el, razi odata cu el… Asa a fost viata noastra”, a povestit, indurerata, Draga Olteanu-Matei pentru ziarulring.ro.

Comentarii
Adauga un comentariu