Magazin

Drama ASCUNSA a lui Mihai Petre. „S-a PRAPADIT in cateva luni”

Publicat: 08 apr. 2014
1

Mihai Petre este unul dintre cei mai buni dansatori din Romania si probabil cel mai cunoscut, datorita expunerii de care a beneficiat pe micul ecran, ca jurat la show-urile „Dansez pentru tine” si „Romanii au talent„. Avand renumele unui tip dur si neinduplecat cu cei care gresesc, Mihai Petre ascunde, insa, o drama care i-a marcat intreaga existenta.

Dincolo de imaginea pe care si-a creat-o, Mihai Petre ascunde insa o drama teribila, dupa care nu si-a revenit nici in noua ani, timpul scurs de la disparitia fulgeratoare a tatalui sau, rapus in doar cateva luni de un cancer pulmonar galopant. Despre tragedia lui Mihai Petre si a familiei sale a vorbit chiar mama lui, Coca Petre, pentru wowbiz.ro.

Citeste si: PRO TV primeste cea mai dura lovitura! Aproape toate vedetele postului vor sa plece!

„Noi am fost tot timpul o familie unita, ne-am inteles din priviri. Iar pentru Marian, Mihai si Alina reprezentau totul. Boala asta necrutatoare, care a luat milioane de oameni, a cazut ca un traznet. Imi aduc aminte ca am mers cu Marian pentru un consult de rutina, pentru ca in final doctorii sa ne dea cumplita veste: cancer pulmonar. Nu ne venea sa credem! Parca traiam un cosmar. Din pacate, boala a evoluat galopant, iar in cateva luni s-a prapadit”, a povestit mama celebrului dansator.

Dincolo de legaturile de sange, Mihai Petre avea cu tatal sau si o comuniune data de inclinatia spre arta, iar Marian Petre era „cel mai fericit” atunci cand isi vedea fiul pe ringul de dans. Mama dansatorului a povestit ca Marian Petre l-a vazut pe Mihai intr-un ultim spectacol chiar pe 23 martie 2005, cu cateva zile inainte sa moara, pe data de 11 aprilie.

Citeste si: SCHIMBARE incredibila la „Romanii au talent”. A renuntat la JURIU

Dincolo de suferinta provocata de disparitia tatalui sau, Mihai Petre a ramas si cu uriasul regret de a nu fi apucat sa-i mai spuna vreun cuvant inainte de moarte.

„Cu o zi inainte ca el sa moara, Mihai era plecat cu un spectacol in tara. Stiu ca in data de 10 aprilie Mihai a sunat pe telefonul lui Marian. Am raspuns eu, pentru ca el dormea. I-am spus ca se odihneste si m-a rugat sa nu-l trezesc. A doua zi, dimineata, sotul meu a fost rapus defintiv de boala. Azi, in familie, cand vorbim despre el, se asterne un fel de liniste in sufletul fiecaruia dintre noi. Stim ca de acolo, de Sus, el ne vegheaza si ne ocroteste cu bunatatea lui”, a povestit Coca Petre.

Adauga un comentariu