Magazin

Drama cantaretei „fara chiloti”! Ce grave probleme de sanatate are

Publicat: 10 sept. 2013
1

O cantareata cunoscuta de la noi are grave probleme de sanatate! Dupa ce a aflat, in urma cu doua saptamani, ca are un chist pe partea stanga a capului, ieri, doctorii i-au dat inca o veste proasta! Tumora nu i s-a retras, desi a urmat un tratament medicamentos special, si, acum, este nevoita sa recurga la altul, mult mai puternic si cu efecte secundare pacatoase!

Alina Turcu, alias Bijou, are in continuare dureri de cap si chistul depistat recent nu i s-a retras in urma tratamentului. “Azi, am terminat de luat toate pastilele pe care mi le-a prescris  medicul si am sperat ca situatia mea se va ameliora. Din pacate, dupa ce mi-am facut encefalograma, doctorii din Bacau mi-au zis ca acel chist de pe partea stanga a capului nu s-a retras complet, asa ca, pentru a nu ajunge la interventii chirurgicale, o sa-mi administreze un tratament mult mai puternic, care are insa si efecte secundare puternice, cu dureri de cap si stari de rau permanente! Partea buna este ca punctul tumoral nu mai este de aceeasi marime, s-a resorbit un pic, in plus, ma simt si un pic mai bine!”, a declarat artista pentru WOWbiz.ro

In toata aceasta perioada, alaturi de cantareata a stat mama ei, care a ingrijit-o ca atunci cand era mica. Cu toate acestea, Alina ar fi vrut sa o mai aiba alaturi si pe fetita sa care locuieste in Franta! Ar fi ajutat-o si mai mult sa depaseasca momentele dificile. “De mai bine de o luna nu am mai ajuns sa o mai tin in brate pe micuta mea. Niciodata nu am stat atat de mult despartite si imi este foarte greu! Imi e foarte dor de ea! Saracuta, atunci cand a aflat ca sunt in spital, a plans si mi-a spus ca nu poate trai fara mine! Va dati seama! Am crezut ca mi se rupe sufletul de durere!”, a mai spus Bijou.

Adauga un comentariu