Arte vizuale

Drama cantaretei Maria Loga: „Fostul sot mi-a furat fetitele. L-am vazut cu ochii mei”

Publicat: 23 nov. 2018
3

Cantareata de muzica populara a trecut prin clipe greu de imaginat, atunci cand fostul sot a luat fetitele de langa ea, furandu-le pur si simplu.

Invitata in cadrul emisiunii Agentia VIP, artista si-a deschis sufletul si a vorbit despre cea mai grea perioada din viata sa, si despre cum fostul sau a ranit-o prin faptele sale.

„Fostul sot mi-a furat fetitele. L-am vazut cu ochii mei cand mi-a luat fetele. Le auzeam cum tipa. Nu am luat eu copiii sa plec cu ei acasa pentru ca au fost mai multe la mijloc.

Mi-era frica sa fac pasul acesta, eram singura, nu aveam cine sa ma apere. Pe fete le-am recuperat dupa, cand in prima zi de scoala, au venit la mine si au ramas.

Fetele au fugit din bratele iubitelor sotului si au venit la mine. Eu m-am impacat cu el de dragul copiilor timp de 3 ani”, a spus cantareata de muzica populara la emisiunea moderata conform sursei citate.

Dupa ce s-a despartit de primul sot, artista si-a refacut viata alaturi de alt barbat, Constantin Magureanu.

„A venit al doilea sot (Constantin Magureanu, n.r.) si a fost o perioada frumoasa, am fost o familie linistita, ne-am cunoscut in lumea cantecului. El a venit cu propunerea de casatorie, dar i-am zis ca nu sunt de acord cu asa ceva, pentru ca era si o diferenta de varsta, dar a insistat.

M-a cucerit cu bunatatea si cu linistea lui. Sotul meu s-a indragostit de o mireasa, a plecat de acasa si ea a divortat la scurt timp. El acasa s-a comportat ca un sot, ca un barbat. E confirmat ca partenera lui de viata era insarcinata atunci.

Dupa Magureanu nu am mai vrut. Mama a suferit enorm si daca stau sa ma gandesc, cred ca boala pe care a avut-o s-a declansat si pe sistem nervos’ a spus aceasta pentru Antena Stars.

Adauga un comentariu