Scena artistica din Romania

Drama din ochii lui Florin Calinescu. Si-a pierdut sotia, parintii si copiii, acum…

Publicat: 18 sept. 2018

Soarta nu a avut mila de Florin Calnescu (62 de ani)! Dupa ce in anii ‘80 fiica sa a murit la doar cinci luni, cunoscutul om de televiziune si-a pierdut apoi sotia, decedata din cauza unei boli cumplite, parintii si unul dintre baieti, care a ales sa-si puna capat zilelor in 2012. Cu toate acestea, indragitul barbat nu a dezarmat.

Desi multa lumea i-a plans de mila, Florin Calinescu a ramas un barbat puternic, ce-i dept, cu ajutorul celor din jur. Acum, la mai bine de sase ani de la ultimul eveniment cumplit din viata sa, actorul continua sa primeasca sprijin neconditionat din partea colegilor si prietenilor.

Recent, celebrul barbat a fost surprins de paparazzii Spynews.ro in Capitala, in timp ce cobora din masina sa si se pregatea sa mearga intr-un restaurant. Ajuns in localul respectiv, Florin Calinescu s-a vazut cu un amic, alaturi de care a petrecut mai bine de doua ore. In tot acest timp, cei doi au servit pranzul si au stat la taclale.

I-a murit un var

In primavara acestui an, o noua tragedie a avut loc in familia lui Florin Calinescu. In varsta de 61 de ani, unul dintre verii sai si-a pus capat zilelor. Barbatul s-a spanzurat, iar unul dintre fiii lui l-a gasit atarnat in streang. O ambulanta a sosit la fata locului, iar medicii au constat decesul barbatului.

Din cate se pare, varul lui Florin Calinescu incercase si in alte randuri sa incheie socotelile cu viata. Mama a fost sora tatalui omului de televiziune.loading...

Adauga un comentariu