Mama si copilul

Drama fara margini pentru Florin Pastrama! Brigitte a pierdut sarcina si s-a ingrasat 10 kilograme

Publicat: 03 oct. 2019

Brigitte si Florin Pastrama au trecut prin clipe grele in ultimele luni, dupa ce s-au casatorit si parea ca soarta le-a surâs.

Din pacate, cele doua vedete care s-au cunoscut la „Ferma. Un nou inceput“ au avut parte de o luna de miere pe care nu o vor uita niciodata, nu pentru ca totul ar fi fost roz, ci pentru ca in timpul vacanţei au aflat o veste trista.

Brigitte a dezvaluit la Pro TV ca, imediat dupa nunta, a facut un tratament hormonal in urma caruia s-a ingrasat 10 kilograme si a ramas insarcinata, insa a pierdut sarcina dupa câteva saptamâni.

„Ne-am dorit sa ne marim familia, dar n-a fost sa fie. inca mai incercam sa avem un copil. Am fost gravida, dar am pierdut sarcina la doua-trei saptamâni. A fost o sarcina asistata, am facut un tratament hormonal si m-am ingrasat zece kilograme. Cine spune ca nu te ingrasi când faci inseminare artificiala, minte. La o clinica de la noi am fost, a doua zi dupa nunta, pentru ca Florin si-a dorit foarte mult un copil. insa nu a fost cea mai reusita procedura, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei saptamâni. Eram in vacanţa când am pierdut sarcina si a fost foarte greu. A trebuit sa ma refac si fizic, si psihic. Acum totul este bine, mai am puţin si-mi revin si cu greutatea.  Am renunţat la ideea de inseminare artificiala si vom merge pe varianta naturala, cu voia lui Dumnezeu“, a spus Brigitte, potrivit okmagazine.ro.
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit