Mozaic muzical

Drama in muzica lautareasca: Nelu Ploiesteanu, o luna de zile in spital! An negru pentru reputatul artist… Zilnic la cimitir…

Publicat: 21 dec. 2018
3

2018 a fost un an negru pentru lautarul Nelu Ploiesteanu.

In primavara, Nelu Ploiesteanu a trecut prin momente cumplite, atunci cand fiul sau, Mihaita, s-a stins din viata. Baiatul a murit din cauza unui vaccin, de la doua luni avand tetrapareza spastica si encefalopatie. Artistul sufera nespus si acum, mergand in fiecare zi la cimitirul unde este ingropat Mihaita.

Nu e de mirare ca Nelu Ploiesteanu a avut probleme mari de sanatate in ultimul timp, ajungand chiar la spital unde a stat internat o luna de zile.

In prezent acesta se simte bine, insa nu a fost usor sa stea in spital, tinand cont de ce ce i s-a intamplat. Acesta a povestit la emisiunea Agentia VIP, de la Antena Stars, cum s-a petrecut totul.

„Nu am mai mancat si am ajuns la spital. Am fost o luna in spital, am iesit de o luna si o saptamana, dar acum sunt bine, conduc, nu mai am probleme. Eram epuizat, aveam muschii atrofiati si am primit un tratament cu vitamine” a spus Nele Ploiesteanu conform sursei citate.

Adauga un comentariu