Sport

DRAMA! Juniorul iesean Marian Tarsa s-a accidentat grav la Nationala Under 19 si va fi operat!

Publicat: 11 oct. 2016
1

Ghinion teribil pentru unul dintre cei mai promitatori tineri fotbalisti ai Iasiului. Juniorul Marian Târsa, un mijlocas în vârsta de 18 ani care a debutat în acest sezon în Liga I la CSM Poli Iasi, s-a accidentat grav în cantonamentul din Olanda al echipei nationale Under 19 si va rata restul sezonului. Tânarul jucator a suferit o ruptura de ligamente colaterale, având afectata si fibia. Târsa va ajunge miercuri în Bucuresti si va fi operat.

“Totul s-a întâmplat la un antrenament. Faceam faze unul contra unul, terenul era moale si din viteza mi-am dat minea mai în fata. Când m-am întins sa o lovesc, mi-a intrat calcâiul în pamânt, mi s-a dus putin în fata si mi-a ramas în gazon. Având viteza, mi-a pocnit genunchiul. În primele secunde nu mi-am dat seama, dar când am vazut cum arata genunchiul… A început sa ma doara foarte tare si mi-am dat seama ulterior ca este ceva grav. Miercuri ma voi opera în Bucuresti si voi sta la baza Federatiei. Am nevoie de sustinerea fanilor echipei, ma vor întari încurajarile lor. Le promit ca voi reveni pe teren mult mai puternic”, a declarat Marian Târsa.

Presedintele executiv al Iasiului, Florin Prunea, i-a transmis lui Târsa sa fie puternic psihic pentru a trece peste acest moment.

“Îmi pare foarte rau de nenorocirea asta. A avut un ghinion incredibil. A avut un început bun de campionat, a dat si gol, iar acum a venit aceasta accidentare teribila. Îi transmit sa fie tare si îl asteptam cât mai repede pe gazon. Noi vom fi alaturi de el”, a spus Prunea.

În vârsta de 18 ani, Târsa a debutat la echipa mare a CSM Poli Iasi în acest sezon si a reusit sa marcheze un gol în meciul din deplasare cu ASA Tg. Mures, din etapa a doua a Ligii I.

Adauga un comentariu