Sport

Drama lui Cornel Dinu

Publicat: 28 ian. 2011
1

Fosta mare glorie a lui Dinamo, Cornel Dinu, traverseaza o perioada dificila din viata. In urma cu cateva zile a fost internat la Spitalul Ministerului de Interne din Bucuresti din cauza unor probleme hepatice. Administratorul delegat al clubului din Stefan cel Mare se afla în prezent acasa, sub supraveghere medicala, iar conform unor prime informatii, Dinu a apelat la doctori pentru ca se simtea epuizat. „Sunt în spital. Îmi este destul de greu în aceste clipe. Lupt sa supravietuiesc”, le-ar fi spus Cornel Dinu unor apropiati.
Medicii care l-au tratat pe Dinu au descoperit sursa problemelor de sanatate ale „Procurorului”. „În urma investigatiilor, s-a descoperit ca domnul Dinu are niste iritatii pe colon. E, însa, pe mâinile unui medic foarte bun. Sa speram ca, în scurt timp, îl va repune pe picioare”, au declarat surse medicale pentru Libertatea.
Cornel Dinu este tot mai obosit din cauza bolii, dar si a problemelor medicale pe care le are sotia lui, Silvia. Aceasta sufera de diabet si artroza, anu trecut fiindu-i amputat si un picior. Din acel moment, boala lui Cornel Dinu s-a agravat, iar „Procurorul” s-a inchis in el, nu mai iese cu prietenii de pahar, nu mai merge decat foarte rar la meciuri, nu mai participa la emisiuni televizate si evita pe cat posibil iesirile publice.

Adauga un comentariu