Diverse

Drama lui Florin Constantin de la Divertis. Sotia lui a ajuns la psihiatrie, dupa ce le-a explodat casa

Publicat: 17 mai 2019
6

Florin Constantin a trait o adevarata drama. In urma cu aproape trei ani, apartamentul unde locuia cu sotia, in Iasi, a fost distrus de o puternica explozie de gaz. La scurt timp, sotia lui, Iuliana, a fost internata la psihiatrie, din cauza celor intamplate. Femeia a fost diagnosticata cu depresie, iar actorul are foarte mare grija de ea.

Vezi si: Uimitor: Printul Harry si Meghan Markle nu sunt tutorii legali ai fiului lor. Iata cine este!

Dupa ce s-au chinuit prin chirie, Florin Constantin a primit in sfarsit o despagubire substantiala, in valoare de aproximativ 50.000 de euro, din care isi va cumpara alta locuinta. “Sotia mea, Iuliana, a fost internata in acesti trei ani de doua sau de trei ori, pentru ca depresia era destul de severa. Mai exact a avut nevoie de un refresh. Am primit in sfarsit banii, dupa trei ani de chin si de stat prin chirie. O sa primesc un buget care o sa imi ajunga pentru doua- trei camere. De acum trebuie sa cautam casa atat eu cat si sotia. Nu imi mai doresc sa mai stau la bloc, ma orientez pentru o casa pe pamant, nu imi mai doresc sa mai depind de vecini”, a declarat Florin Constantin.

Din fericire, pe plan profesional ii merge destul de bine, se pregateste pentru un nou spectacol, a carui premiera va avea loc pe 24 mai.

Adauga un comentariu