Din lumea filmului

Drama lui Florin Petrescu – „Axinte” de la Vacanta Mare

Publicat: 06 iul. 2015
3

Afacerile merg din ce in ce mai prost pentru Florin Petrescu, alias Axinte. Pentru ca este rau platnic, din ce in ce mai putini artisti doresc sa mai colaboreze cu el. Astfel, si cei care organizeaza evenimente apeleaza foarte rar la el.

A devenit celebru dupa ce a intrat in pielea lui Axinte, de la „Vacanta Mare„. Ani intregi, Florin Petrescu s-a bucurat de un succes urias alaturi de colegii sai, insa, dupa destramarea grupului, el a fost nevoit sa se reprofileze.

Vezi si Veste de ultima ora despre Garcea din Vacanta Mare

La inceput, acesta oferea show-uri umoristice, iar mai apoi s-a apucat si de cantat. Insa, pentru ca a dorit sa faca si mai multi bani, Axinte a devenit organizator de evenimente si impresar.

In aceste conditii, in ultimii ani, el le-a gasit artistilor concerte, astfel reusind sa incaseze 20% din valoarea contractelor.

Toate aceste scandaluri l-au facut pe Florin Petrescu sa isi piarda credibilitatea, iar afacerile au inceput sa mearga din ce in ce mai greu:”Tot mai multi artisti refuza sa mai colaboreze cu el, din cauza ca nu isi primesc banii cu lunile. Mai mult, Axinte nu le raspunde la telefon perioade lungi de timp. Tocmai de aceea, portofoliul lui de artisti este din ce in ce mai mic. Colaboreaza mai mult cu manelisti si cu interpretii de muzica populara. Face bani, dar mult mai putin decat inainte. Ce sa mai, este in pragul falimentului, iar situatia il afecteaza destul de mult. Nu isi mai permite sa mearga in vacante in locuri scumpe din lume”, a declarat un apropiat al comediantului, pentru CANCAN.ro

Adauga un comentariu