Mozaic muzical

Drama lui Marius Teicu. Singura lui fiica a pierdut lupta cu leucemia si i-a lasat doi nepoti in grija: „S-a rupt ceva ce nu mai poate fi umplut niciodata”

Publicat: 12 iun. 2019
3

Marius Teicu este unul dintre cei mai renumiti compozitori ai Romaniei, in palmaresul sau regasindu-se peste 500 de lucrari muzicale, vocale si instrumentale, pentru toate varstele. Succesul pe planul profesional este, insa, umbrit de golul lasat de pierderea fiicei sale.

Marius Teicu a avut o singura fiica, pe nume Patricia, pe care, insa, a pierdut-o in fata leucemiei. Patricia Teicu Radulescu a iesit invinsa din lupta nemiloasa cu leucemia la doar 41 de ani, desi in acelasi an realizase un tratament medular si toti sperau la o vindecare completa.

Cumplitul eveniment a avut loc in august 2017, la doar cateva zile dupa ce Patricia isi sarbatorise cea de-a 41-a aniversare. In urma ei au ramas doi copii minori, un sot neconsolat (n.r. Adrian Radulescu) si un tata pentru care viata n-avea sa mai fie niciodata la fel, scrie okmagazine.ro.

Vorbind despre tragedia din viata lui, compozitorul a declarat ca nepotii lui sunt singurii pentru care mai lupta si ca trecerea in nefiinta a fiicei sale a fost si va fi cel mai greu lucru de suportat. „Am trecut printr-o perioada delicata. Ma simt obosit, dar exista aceasta responsabilitate enorma pentru ca ii am pe acesti doi nepoti care in afara de tatal lor au nevoie si de bunici. Faptul ca ei exista conteaza foarte mult pentru mine, desi s-a rupt ceva ce nu mai poate fi umplut niciodata. Ii am pe ei doi, pe sotia mea alaturi si asta ma ajuta foarte mult sa depasesc totul. O simt aproape pe fiica mea, Patricia, insa nu as vrea sa mai vorbesc despre ea pentru ca imi face mult rau”, a declarat Marius Teicu. 
Adauga un comentariu