National

Drama lui Stefan Stan. Artistul s-a destainuit: „Nu am mai fost om”

Publicat: 22 iun. 2015
1

Stefan Stan a devenit cunoscut dupa ce a iesit castigator intr-unul dintre sezoanele de la „Vocea Romaniei”.

Cantaretul a avut de-a lungul timpului mai multe relatii cu femei celebre, dar se pare ca niciuna nu a rezistat foarte mult timp. Stefan Stan a vorbit la televiziunea Antena Stars despre cea mai mare drama a vietii lui, si anume momentul in care fosta lui logodnica, Diana, a pierdut sarcina.

„Daca aveam un prieten si imi arata o poza cu un copil, cu baiatul lui, cu fata lui si imi spunea „uite, ce frumos e, nu mai pot de el”, ma uitam, mi-e drag ca si copil. Cand ai o certitudine ca e momentul ala, sa simti si tu ce a simtit prietenul tau si se rupe filmul, la un moment dat…e…n-am, nu stiu sa-ti descriu in cuvinte, n-am cum! Timp de o saptamana sau poate si mai mult de o saptamana, eu n-am mai fost om! Eu nu visam decat…”, a dezvaluit artistul.

„Eu si acum mai am testul ala de sarcina, stii?! Primul test de sarcina…Cand mi l-a aratat, plangeam si radeam, in acelasi timp! Nu stiam ce sa fac, eu sunt foarte sensibil! Eu merg la psiholog, tot timpul!

De doua-trei ori pe luna, merg la psiholog! Am incercat sa trecem peste, sa recladim, pentru ca se produce o ruptura, in momentul ala! Cineva da vina pe cineva, tot timpul! Nu exista un „s-a intamplat”, exista o ruptura foarte puternica si nu s-a mai putut!”, a continuat Stefan Stan.

Adauga un comentariu