Cancan ultimă oră

Drama lui Tavy Puștiu, nevasta l-ar fi amenințat că divortează

Publicat: 17 aug. 2020

Tavy Puștiu un manelist din Ploiești a murit astăzi după ce mașina condusă de soția lui a fost lovită de tren din cauza neasigurării la trecerea cu calea ferată. Trenul a lovit din plin mașina, iar manelistul în vârstă de 29 de ani a murit pe loc. Soția lui Puștiu a fost transportată de urgență la spital. Ancheta este în curs, dar se pare că între cei doi erau probleme de ceva vreme.

Conform unor surse apropiate familiei, chemate să dea declarații în dosarul deschis ieri de parchet, martorii au spus că între soție și Tavy Puștiu ar fi existat probleme grave în ultima perioadă. Certuri aprige și amenințări cu divorțul ar fi zburat seară de seară când cei doi se certau și erau auziți chiar de vecini.

Declarații șocante făcute de martori

Apropiații familiei Puștiu susțin că între cei doi au existat probleme grave de comunicare. Contactată de reporterii HUFF.ro, familia artistului a declarat că:

„Este prea mare durerea în neamul nostru să vă spunem chestiuni atât de intime. Erau și probleme între cei doi, uneori din cauza banilor, ea voia mai mulți bani, alteori din cauza geloziei, Tavițu era iubit de fete, dar n-a înselat-o niciodată pe nevasta lui”, a declarat o verișoară a manelistului decedat sâmbătă.

Reamintim că sâmbătă în timp ce făceca un live pe contul său de Facebook, Tavy Puștiu a încetat din viață imediat după ce mașina în care se afla a fost lovită brutal de tren.

Momentul video
Atenție imagini care vă pot afecta emoțional. Momentul surprinde impactul în care mașina a fost spulberată de tren. La volanul mașinii era soția manelistului.

Adauga un comentariu