Cancan ultimă oră

Drama Mirabelei Dauer. Nimeni nu își putea imagina că artista a fost bătută și amenințată cu moartea

Publicat: 08 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Este iubită, respectată, iar melodiile ei sunt ascultate de o țară întreagă. Mirabela Dauer, pentru că despre aceasta este vorba, are, însă, o mare suferință în suflet. Chiar dacă acum este bine, zâmbește și lasă impresia că este fericită, Mirabela Dauer a trecut prin clipe grele. Încă de mică, Mirabela Dauer a învățat ce înseamnă suferința. Mirabela Dauer s-a născut într-o familie săracă și a crescut fără dragostea tatălui ei. Acesta a fost arestat într-o noapte de securiști și a fost ținut închis nu mai puțin de 11 ani. După mai bine de un deceniu, tatăl Mirabelei Dauer a fost eliberat. Revoltător este că autoritățile au precizat la vremea respectivă că totul a fost doar o eroare judiciară pentru care acesta a ajuns în spatele gratiilor.

Drama îndrăgitei artiste nu s-a terminat, pentru că în timpul celui de-al doilea mariaj a suferit teribil. Artista a fost căsătorită cu Traian Popovici, care a bătut-o cu fierul de călcat și a amenințat-o cu moartea. Mirabela Dauer a trecut prin clipe grele, însă cel mai mare rău apoi a urmat. De parcă nu ar fi fost suficient, soțul său a reușit să aducă martori falși și să înșele instanța, la divorț. Acesta a spus că și-a găsit soția înșelându-l, astfel că fiul lor a rămas în grija tatălui, după cum au decis judecătorii. Aceasta a fost cea mai mare durere pentru Mirabela Dauer, care, ulterior, și-a pierdut și tatăl. Părintele artistei s-a stins de tristețe și de durere pentru că nu și-a mai văzut nepotul.

”Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta trisu fața la perete și a murit”, a spus Mirabela Dauer.

Adauga un comentariu