Mozaic muzical

Drama nemărginită pentru Gabriel Dorobanțu. “La 10 zile după Covid, mi-a murit mama”

Publicat: 19 apr. 2021
Gabriel Dorobantu intr-un costum albastru pe scena canta la microfon
Dupa ce s-a vindecat de coronavirus, Gabriel Dorobantu a mai trecut printr-o drama

Drama nemărginită pentru Gabriel Dorobanțu care a suferit enorm în ultima perioadă. La doar 10 zile după ce s-a tratat de COVID, mama cântărețului s-a stins din viață. Ajuns la vârsta de 67 de ani, artistul a fost la un pas de moarte după ce s-a infectat cu SARS-COV-2, în urmă cu patru luni.

După ce a stat internat 12 zile în Spitalul din Băicoi, cântărețul a reușit să învingă virusul.

Drama nemărginită pentru Gabriel Dorobanțu după ce s-a vindecat de COVID-19

Forma de COVID-19 pe care a avut-o artistul a fost una gravă, plămânii fiindu-i afectați în proporție de 60 la sută, în momentul în care s-a internat. Acesta s-a temut enorm pentru viața sa și a slăbit extrem de mult. După tot acest chin, destinul i-a mai dat o palmă. A fost audiat de catre DIICOT, iar mama sa, singurul părinte pe care îl mai avea în viață, era pe patul de moarte și fară niciun sprijin.

Din nefericire, la câteva zile după ce artistul s-a externat, cea care i-a dat viață cântărețului a murit.

„Am avut Covid, am fost spitalizat, am fost într-o situație disperată, am fost la un pas de moarte. M-au ajutat asistentele și medicii să reînviu. Tratamentul a fost bun și m-am făcut bine. Dar, la 10 zile după externare, a murit mama. Au fost două mari cumpene, am crezut că nu voi mai putea cânta, din cauza problemelor mari respiratorii. Eu cred că sunt un om puternic.

Ajunsesem la 65 de kilograme în timpul spitalizării. Mă îngrozea că nu mai puteam să fac gimnastică, mă îngrozea că nu mai puteam să cânt, că obosesc dacă urc până în dormitor. M-a îngrozit că nu puteam să o îngrijesc pe mama când era muribundă.

După ce mergeam să îi dau un pahar cu apă, trebuia să mă așez să mă odihnesc pe un fotoliu. Sunt experiențe teribile prin care treci prin viață pe care n-ai mai vrea să le ai. Nu că te face luptător, dar așa e viața, nu ai ce face. Depinde cum gândești, de liniștea ta interioră pe care trebuie să o ai”, a mărturisit artistul, invitat la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.

Gabriel Dorobanțu suferă enorm după părinții lui

Gabriel Dorobanțu le este îndatorat pe viață celor doi părinți pe care i-a pierdut. Tatăl sau a fost cel care l-a încurajat mereu pentru a urma o carieră artistică, iar mama lui a fost cea mai critică.

„Ei m-au învățat să le fiu recunoscător pentru că s-au străduit să am o educație bună, nu au cheltuit în zadar. Mi-am luat părinții cu mine, ne-am mutat în București. Tata a murit de mult. Am rămas cu mama, nu puteam să o las într-o garsonieră și să o vizitez doar de Crăciun și de Paște. La noi nu există așa ceva. Mama era un foarte bun observator al vieții mele artistice. Era singura care mă critica, care mă enerva, mi se părea că ea nu înțelege și nu știe ce înseamnă să fii artist, dar probabil că tot ce-mi spunea era adevărat”, a mai adăugat Gabriel Dorobanțu.

Drama prin care a trecut Gabriel Dorobanțu l-a dărâmat pe artist care acum caută să își revină.

Adauga un comentariu