Cancan ultimă oră

Drama neștiută din viața lui Adele. Tatăl artistei a murit la 57 de ani

Publicat: 12 mai 2021

La doar o săptămână de când și-a sărbătorit ziua de naștere, Adele trece prin momente delicate, întrucât tatăl ei, Mark Evans, s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu cancerul. Bărbatul avea doar 57 de ani.

Mark Evans, care n-a mai vorbit de ani de zile cu celebra cântăreață, s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, scrie Daily Mail, citând The Sun.

Potrivit unei sursei citate de The Sun, familia lui Mark Evans este distrusă de durere în urma trecerii acestuia în neființă și a precizat că relația dintre Mark și fiica lui a fost ”amară până la final”, în ciuda încercărilor sale de ”a face lucrurile să meargă”.

Relația dintre Adele și tatăl ei, Mark Evans, a fost întotdeauna dificilă, întrucât acesta a părăsit-o când avea doar doi ani. Deși au mai încercat de-a lungul timpului să se reapropie, lucrurile n-au funcționat. Mai mult de atât, în urmă cu aproape 10 ani, bărbatul declara în cadrul unui interviu că s-a străduit să-i câștige dragostea, însă eforturile sale au fost zadarnice.

Vestea morții sale vine la doi ani de când s-a aflat că Mark Evans câștiga doar 50 de lire sterline pe zi, lucrând ca și curier.

De asemenea, în urmă cu opt ani, el a dezvăluit că suferă de cancer de intestin. În același an, în cadrul unui interviu, el mărturisea ”că își vrea fiica înapoi”, după ani de zile în care n-a vorbit cu ea.

Acesta a recunoscut, de asemenea, că a avut probleme și cu alcoolul, mărturisind că a băut zilnic, timp de trei ani de zile.

”Consumam doi litri de vodkă și șapte-opt halbe de bere. Am ținut-o așa cam trei ani. Doar Dumnezeu știe cum am supraviețuit.”, mărturisea el.

Adauga un comentariu