Mozaic muzical

Drama prin care trece vaduva lui Serban Georgescu! Ce se intampla cu ea la 11 ani de la moartea compozitorului

Publicat: 15 nov. 2018
3

Vaduva lui Serban Georgescu trece printr-o adevarata drama, la 11 ani de la moartea sotului ei. Femeia a ramas atunci cu un copil de un an si jumatate si cu o mare durere in suflet. Insa, Dumnezeu i-a luat pe o parte si i-a dat pe alta, dupa cum marturiseste chiar tanara.

Avea doar 23 de ani cand a ramas vaduva, iar asta a marcat-o pentru toata viata. Eniko Georgescu traieste in continuare o drama, unii spun chiar un blestem. Eniko isi creste in continuare fetita singura, desi acum 5 ani marturisea ca ar vrea sa se casatoreasca. Era vorba despre un tanar pe nume Mihai, cu care insa lucrurile nu au mers asa cum ar fi visat.

De cand s-a despartit de Mihai, vaduva lui Serban Georgescu a ramas singura. Isi creste fetita, cu care are o relatie speciala, si care a implinit deja 12 ani. Cele doua sunt ca doua surori, iar Eniko vorbeste mereu cu admiratie despre fiica sa.

“Este un copil minunat, Dumnezeu a compensat intr-un fel, mi-a luat pe de alta parte o persoana draga si ma refer la sotul meu. Universul stie cum sa armonizeze lucrurile ca noi sa fim niste oameni puternici, sa mergem mai departe. De multe ori, cand o vad, ii spun Serbanica. Este copia lui in miniatura. A trebuit sa crestem amandoua, sa ne maturizam amandoua. Eram mici cand s-a intamplat nefericitul eveniment. Ne-am luat de mana si am zis: asta e situatia, mama, invatam sa traim frumos amandoua singurele, dar cineva acolo sus ne iubeste”, marturiseste Eniko, care este de profesie actrita.

Adauga un comentariu