Magazin

Drama regelui DEPENDENT de masturbare

Publicat: 15 ian. 2013
1

Se presupune ca un rege trebuie sa aiba o conduita inalta si sa fie un exemplu pentru cei pe care ii conduce. Aceasta regula nu s-a aplicat insa si pentru Christian al VII-lea al Danemarcei (1749 – 1808), care a venit la tron in 1766 si i-a ingrozit pe toti cei care s-au aflat in apropierea lui.

Stilul sau de viata si manierele pe care le avea nu-l recomandau sa conduca tara, insa era favorit sa preia tronul si nimeni nu l-a putut opri. Invitatii care veneau la receptiile lui erau batuti sau umiliti de catre Christian, care se distra de minune aruncand cu mancare in ei.

Domnia sa ar fi fost una normala, insa dupa putin timp dupa ce a fost incoronat, au inceput problemele. Christian a dezvoltat o dragoste bolnava pentru … el. Petrecea ore in sir singur si ii placea sa se autosatisfaca.

Masturbarea devenise o adevarata problema, de vreme ce regele nu isi mai putea indeplini sarcinile de serviciu si parasea intrunirile pentru a se inchide singur in camera. Doctorii credeau la acea vreme ca masturbarea cronica ii afecta sanatatea regelui si il face infertil.

Christian nu a scapat de doctori. Johann Streunsee, omul care avea grija de sanatatea lui a profitat de el si de problemele lui psihice si i-a preluat toate puterile administrative, de vreme de regele era prea ocupat cu autosatisfacerea dorintelor sexuale. Mai tarziu, Streunesee a avut o aventura amoroasa cu regina Caroline Mathilde, care se simtea abandonata de catre sotul ei.

Cand a aflat de asta, regele Christian a ordonat arestarea si uciderea lui Struensee. El a divortat de regina Mathilde, cu care a avut doi copii: Frederick VI si printesa Louise Auguste. Nici pana in ziua de astazi nu se stie exact daca printesa a fost fiica sa sau a doctorului Streunesee.
sursa: sport.ro

Adauga un comentariu