Stiri si curiozitati

Drama secreta din viata lui Ilie Micolov! Cantaretul trebuia sa devina tatal unui baiat, dar sotia lui a pierdut sarcina!

Publicat: 27 iul. 2018
3

Fanii au aflat ca drama secreta din viata lui Ilie Micolov a fost aceea ca sotia a pierdut o sarcina. Ulterior, cei doi au avut o fiica.

Se pare ca drama secreta din viata lui Ilie Micolov nu a fost aceea ca s-a separat de sotia care a ramas in Germania, ci ca nu a devenit tatal unui baiat. Inainte de nasterea fiicei lor, Elena, sotii Micolov au fost la un pas sa devina parintii unui baietel, dar sotia lui Micolov a pierdut sarcina.

Drama secreta din viata lui Ilie Micolov: "L-a pierdut la patru luni, era baietel"

„A fost un esec pentru ca l-a pierdut la patru luni, era baietel. Atunci, am facut tot ce am putut medical. A ramas din nou gravida. Cand ni s-a nascut fetita, m-am dus la maternitate. Mi-a zis sa o iau acasa, dar eu plecam in turneu. Am lasat-o acolo pentru o saptamana, doua.”, a mai dezvaluit Ilie Micolov, cantaretul care a murit pe 21 iulie, la 69 de ani.
Drama secreta din viata lui Ilie Micolov:  "Am trait si bine, si rau”

Admiratorii au fost informati ca drama secreta din viata lui Ilie Micolov a fost pierderea baiatului sau. „Sotia mea este o femeie foarte apriga. Este foarte puternica, este o luptatoare. Lupta pentru orice. Am trait si bine, si rau”, a mai spus Micolov despre fosta sa partenera de viata, care locuieste in Germania, alaturi de fiica ei si a cantaretului decedat.

Adauga un comentariu