Sport

Drama stelistului Matei

Publicat: 22 aug. 2011

Steaua a pierdut si meciul de la Ploiesti, 1-2 cu Astra, si un titular. Gabi Matei s-a accidentat grav si va reveni pe teren abia peste o luna. Fundasul dreapta a apucat sa joace doar 4 minute. În timp ce alerga umar la umar cu un adversar, s-a dezechilibrat, a calcat stramb si a ramas la pamant. Dupa interventia staff-ului medical, s-a decis înlocuirea lui Matei (21 de ani), iar diagnosticul a fost dur: entorsa la genunchi si pauza minimum o luna!

Este a cincea accidentare a lui Gabi Matei în 2011! El a mai avut o leziune fibrilara (în februarie), doua rupturi musculare (în martie si în iunie), plus un edem muscular (în iulie). Steaua nu are acum alt fundas dreapta de meserie în lot, postul fiind acoperit de Nicolita sau de Martinovici. Interesant este ca Steaua a primit pentru Gabi Matei suma de 600 de mii de euro, la care se adauga 20 la suta dintr-un viitor transfer extern, dar nu mai putin de 500.000 de euro. „Matei are entorsa la genunchi. Se pare ca ghinionul îl urmareste pe acest copil”, a declarat MM Stoica, managerul general al Stelei, cel care a insistat pentru aducerea lui Matei.

Intre timp, dupa ce duminica declarase ca a plecat de la stadion pentru ca nu a mai rezistat sa vada cat de prost joaca Steaua, ieri, patronul Gigi Becali a avut o pozitie complet schimbata fata de motivul pentru care a parasit tribuna. „Aseara am plecat, nu am avut vreo iesire nervoasa. Am plecat din cauza arbitrajului, nu stiam daca a fost sau nu penalty, am vazut apoi reluarile. Maniera de arbitraj a fost contra noastra. Mi-a zis Narcis Raducan ca nu putem egala pentru ca nu eram lasati de arbitri. Ne tineau departe de poarta. E ceva la mijloc cu acest Hategan. Eu cred ca e omul lui Dinamo”, a spus Becali ieri dimineata, la televiziunea sport.ro.loading...

Adauga un comentariu