Cancan

Drama teribilă a actriței Cezara Dafinescu. Ce s-a întâmplat la câteva luni după ce i-a murit soțul

Publicat: 30 nov. 2020
drama actriței Cezara Dafinescu
Actrița Cezara Dafinescu a suferit enorm după moartea celui de-al doilea soț, Gelu Fronea

Nu multă lume știe despre drama actriței Cezara Dafinescu și despre ce i s-a întâmplat în urmă cu 17 ani, când i-a murit soțul. După această perioadă, în viața actriței au apărut mai multe probleme, inclusiv cu justiția.

Cezara Dafinescu s-a născut în data de 4 august 1948 la Sibiu. Cea care a absolvit Insitutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București s-a schimbat foarte mult în timp, mai ales din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat.

Actrița a făcut furori în pelicule celebre precum „Explozia”, „Accident”, „Dumbrava minunată”, „Cucoana Chirița”, dar și în „Atac în bibliotecă” (film care a devenit emblematic în 1993, după ce actrița a apărut goală) și „Telefonul”. Cu toate acestea a trecut prin multe obstacole de-a lungul vieții. Nu foarte multe persoane își amintesc de drama prin care actrița Cezara Dafinescu a trecut.

Drama teribilă a actriței Cezara Dafinescu

Soțul actriței Cezara Dafinescu s-a stins din viață în urma unui accident de motocicletă în toamna anului 2003. „Iubirea vieții sale”, așa cum l-a numit actrița, Gelu Fronea, și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier. Ea se căsătorise cu omul de afaceri, după ce la mijlocul anilor ’90 a divorțat de George Motoi. După moartea soțului, necazurile s-au abătut asupra ei.

Mă umflam de plâns acasă, mâncam întruna, cu ochii la ușă, așteptându-l, făcusem bulimie… eu care toată viața am avut un corp frumos și care nu am ținut cură niciodată. A venit nebunia asta cu accidentul lui stupid, absolut stupid, pe o motocicletă, cu 60 de kilometri la oră. M-am dus la spital și am stat 4 zile, el nu a murit, de cât de puternic era organismul. Era, bineînțeles, conectat la aparate, iar eu, în nebunia mea, eram sigură că se va face bine. Un an de zile după șocul ăsta, după moartea lui, nu am fost om. De fapt eu voiam să mor”, a dezvăluit Cezara Dafinescu, care a trecut printr-o depresie severă.

A avut probleme în justiție

După moartea soțului ei, actrița Cezara Dafinescu a avut probleme în justiție cu o rudă de gradul I din partea lui Gelu Fronea. În februarie 2004, aceasta a fost dată în judecată într-un proces, având ca obiect Articolul 220 din Codul Penal. Însă, procesul nu a mai continuat, deoarece au ajuns la consens, iar de atunci locuiește în vila din Corbeanca a fiicei sale, Raluca Niculae, și a lui George Motoi.

Tulburarea de posesie – Ocuparea, în întregime sau în parte, fără drept, a unui imobil aflat în posesia altuia, fără consimțământul acestuia sau fără aprobare prealabilă primită în condițiile legii, ori refuzul de a elibera imobilul astfel ocupat se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani”, se arată în Articolul 220 din Codul Penal.

Așadar, drama actriței Cezara Dafinescu a lăsat urme adânci asupra ei, care nu se vor vindeca niciodată.

Adauga un comentariu