Titlurile zilei

Drama unei femei cu trei copii! „M-a alungat soțul din casă și a dat foc hainelor copiilor!”

Publicat: 05 oct. 2022
Drama unei femei cu trei copii M-a alungat soțul din casă și a dat foc hainelor copiilor
Oana Marciuc susține că a fost dată afară din casă de către soțul ei, după 11 ani de căsnicie

Drama unei femei cu trei copii din Belcești. Oana Marciuc a fost dată afară de soț după 11 ani de căsnicie. Alungată din casa în care a locuit atâția ani, femeia a rămas pe drumuri. Poliția a intervenit, i-a dat bărbatului ordin de restricție, iar primăria a început o anchetă socială pentru a identifica cauza problemelor și eventualele soluții

Femeia rămasă pe drumuri cu 3 copii a cerut ajutorul internauților, postând pe rețelele de socializare povestea cutremurătoare. Aceasta susține că a fost agresată atât verbal, cât și fizic, dar și că soțul său a dat foc hainelor copiilor

 copii
În urma scandalului din familia Marciuc au de suferit cel mai mult cei trei copii

Drama unei femei cu trei copii: Căsnicie cu violență și scandal!

 mama si copii
Oana Marciuc a cerut ajutorul internauților, pentru a o sprijini cu o sumă de bani pentru a putea locui în chirie împreună cu cei trei copii

Un scandal monstru a avut loc sâmbătă, 1 octombrie 2022, într-o familie numeroasă din comuna ieșeană Belcești. Oana Marciuc, împreună cu cei trei copii, a rămas pe drumuri după ce soțul acesteia a dat-o afară din casă.

„M-a alungat soțul, împreună cu familia lui, din casa în care am locuit alături de copiii noștri timp de 11 ani. Am investit în ea prin împrumuturi făcute de mine la bănci. Am plătit timp de 9 ani câte 1.500 de lei pe lună. Banii au intrat în casa aceasta, nu a fost «investiția mamei sale», cum susține soțul”, declară Oana Marciuc, femeia rămasă pe drumuri cu trei copii.

Soțul acesteia a primit ordin de restricție de la poliție pentru a nu se mai apropia de cei trei copii și de femeie.

„A venit sâmbătă, jignindu-mă și sărind la bătaie. A fost poliția și i-a dat interdicție soțului și familiei lui să nu se apropie de mine și copiii noștri. Ne-am găsit casă cu chirie ca să scot copiii dintr-un mediu neadecvat, pentru că între noi există numai rău. A devenit foarte violent cu mine și cu cei mici. Nu mai pot trăi cu el, voi continua pe cale legală”, adaugă femeia.

casa
Oana Marciuc spune că locuința lor a fost ridicată cu banii împrumutați de ea

Oana Marciuc a cerut ajutorul internauților

Primarul Comunei Belcesti
După spusele primarului, Oana Marciuc locuiește în casa în care a stat și până acum, iar soțul s-a mutat la mama lui

Femeia a cerut ajutor pe rețelele de socializare pentru a fi sprijinită cu o sumă de bani pentru a putea locui în chirie împreună cu cei trei copii.

Asociația „Grupul Zâmbetul Nostru”, recunoscută pentru ajutorul oferit celor aflați în nevoie, i-a oferit suma de 2.000 de lei pentru a putea începe o viață nouă.

„După 11 ani de căsnicie, ajungi să te scoată afară din casa în care ai investit, nu numai sufletește, ci și material. Dând foc la hainele copiilor, nepăsându-i de ei, doar de mama, sora și cumnatul său, cărând mâncarea copiilor lor, nefiindu-i frică de nimeni și nimic. Acum sunt nevoită să-mi caut chirie, cu trei copii și o mamă bolnavă. Vă rog să mă ajutați”, a scris femeia pe pagina de Facebook.

Mulți internauți au comentat pro și contra postarea femeii. Astfel, o altă femeie susține că aceasta minte și că, de fapt, problema ar fi ea și nu bărbatul. De asemenea, susține că le cunoaște bine familia și că știe adevărul din spatele poveștii.

Unde locuiește acum Oana Marciuc

Soțul femeii, Cătălin Marciuc, aduce mai acuzații Oanei Marciuc.

„Eu lucrez la Iași. Când m-am întors odată acasă ea vânduse un vițel. A luat banii, copii și pe mama ei și au plecat, timp în care a sunat și la poliție. Mi s-a spus să stau 5 zile departe de ei. Nu i-am bătut. Nu am fugărit-o eu. Ea îmi cere tot timpul bani. Ea și cu mama ei caută ceartă și vor să mă dea afară din casă, din casa mea de la bunici. Eu am plecat la mama și pe ei i-am lăsat în locuința noastră. Soția a mai făcut scandal din cauza banilor. Când am fost acasă să-mi iau haine, am găsit-o de mână cu amantul, care a început să dea cu bățul în mine.
Soacra a spus: «Nu mai ești tu ginerele meu. Ăsta e ginerele meu!» Eu vreau să mă împac cu ea, să creștem copiii împreună. Copiii mă sună și spun că vor la tata. Eu sunt fugărit, nu ea!”, declară Cătălin Marciuc.

Primarul comunei Belcești, Dumitru Tanasă, susține că este la curent cu situația și că luat măsurile necesare în acest caz.

„Doamna nu a cerut niciun ajutor de la noi. A venit domnul și a prezentat situația dânsului. Noi am trimis de la Asistență Socială pentru a face o anchetă socială și pentru a monitoriza îndeaproape. Doamnele cunosc cazul, întrucât sunt în atenția lor. Doamna Marciuc spune într-un fel, domnul Marciuc spune în alt fel. Echipa trebuie să facă o anchetă, iar după o să vedem ce reiese de acolo, care și cum este vinovat, unde o să stabilim să stea familia. Așa e procedura”, spune primarul Dumitru Tanasă.

După spusele primarului, Oana Marciuc locuiește în casa în care a stat și până acum, iar soțul său s-a mutat la mama lui.

„Din ce mi-a spus șotul, ar fi primit un ordin de restricție pentru a nu se apropia și i s-a recomandat din partea personalului de la Asistență Socială să meargă să locuiască o perioadă la mama lui până când o să se clarifice situația. Noi căutăm să-i sprijinim cu ce putem, dar și ei ar trebui să contribuie mai mult la bunăstarea lor. Cât putem, îi ajutăm”, menționează primarul comunei Belcești în legătură cu drama unei femei cu trei copii.
Comentarii
  • Acest caz se poate rezolva foarte ușor primăria Belcești s-o ia pe mama ei sa o ducă într-un centru ca femeia este pe pat are si dementa copii consiliere psihologica pe băiatu mai mare dus la medic internat la dermatologie pe un diagnostic corect si tratat dacă asociația vrea s-o ajute nu dindui ceva bani rezolvare de moment ea are casa bunicilor în Satu Ulmi dacă nu ajung soții la o rezolvare a problemei sa treacă peste acest impas divorț sai dea ce a cumpărat ea și pe ce a avut ea rate la banca și sa se mute în casa ca nu o deranjează nimeni acolo o puteți ajuta sa aibă strictu necesar mobila lemne alimente specific nu știu dacă este școală pentru copii și grădiniță în acest sat cândva o fost cred ca maru discordiei e mama ei pe pat asta ar fi o rezolvare și consiliați și sotii

  • Mai aduc un amănunt În casa bunicilor are parte jumătate casa după mama ei jumătate ii a verilor ei ca bunicii au avut 2 copii unu a murit și a întrat în drept copii ei nu o vor deranja niciodată dar nici nu pot trece pe ele sa vinda sa rămână chiar în drum cam asta a vrut sotu averi na știut ca nu numai ele în masa succesorala și nu pot vinde mulțumesc aștept sa vad ce se rezolva aviz Primăria Asistenta Sociala Și alte organe a protecției mamei și copiilor

Adauga un comentariu