National

Drama unui mare actor: „Am avut patru cancere de piele in ultimele 18 luni”

Publicat: 07 mai 2015
1

Actorul australian Hugh Jackman a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca a suportat in ultimele 18 luni patru operatii de extirpare a unor cancere de piele si ca va fi nevoit de acum inainte sa mearga la controale medicale la fiecare trei luni, pentru tot restul vietii sale.

Hugh Jackman a fost diagnosticat prima data cu carcinom bazocelular, la nivelul nasului, in anul 2013, informeaza dailymail.co.uk.

Incercand sa contribuie la cresterea gradului de constientizare in randul populatiei generale in privinta riscului de cancer de piele, o afectiune frecvent intalnita in tara sa natala, starul australian a dezvaluit intr-un interviu acordat revistei WHO, joi, ca a suportat patru interventii de extirpare a unor celule canceroase in ultimele 18 luni si ca este foarte probabil sa suporte din nou astfel de operatii si in anii urmatori.

Hugh Jackman, in varsta de 46 de ani, spune ca medicul lui personal a incercat sa il linisteasca in legatura cu aceasta „lupta de-o viata” cu cancerului: „daca asta este singura cruce pe care trebuie sa o porti in viata, atunci ar trebui sa te consideri norocos”.

Starul australian, care de acum inainte va trebui sa mearga la un consult medical la fiecare trei luni, a suportat prima interventie de extirpare a unor celule canceroase, in noiembrie 2013. Starul australian a mers la medic dupa ce un artist in machiaj a observat o mica pata sangerie ceva mai pronuntata pe nasul sau, in timpul filmarilor de la pelicula „X-Men: Viitorul este trecut/ X Men: Days of Future Past”.

Adauga un comentariu