Magazin

Drama Vicai Blochina – „Nu ma pot dezbraca in fata iubitului”

Publicat: 05 dec. 2012
1

Si-a dorit sa fie mai voluptoasa si si-a marit bustul. Vica Blochina a mers la estetician se plange, la cateva luni de la interventie, ca a devenit si mai complexata acum, ca are dureri foarte mari si ca merge la psiholog saptamanal.

„Plang in fiecare zi. Imi pare rau ca am facut aceasta operatie. Ma costa de trei ori mai mult sa repet operatia. Am dureri foarte mari la sani. Iau calmante in mod regulat din luna mai. Iubitul meu nu poate sa ma atinga cand ma ia in brate, din cauza durerii. Eu nu pot sa ma dezbrac in fata iubitului meu. Merg la psiholog in fiecare saptamana”, a marturisit Vica Blochina, la emisiunea „Acces Direct”.

Suparata de medicul Adina Alberts, care i-a facut operatia, Vica Blochina spun ca isi va „repara” sanii in Israel. „Am fost la medic in Israel, voi plati foarte multi bani, dar nu pot sa stau asa. Doctorul de acolo s-a speriat cand mi-a vazut sanii. Vreau sa spun ca la o luna dupa operatie, Adina mi-a scos firele si atunci mi s-a desfacut operatia. Apoi m-a cusut din nou si mi-a spus ca nu am purtat bustiera, dar nu e adevarat”, a mai spus lituanianca.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii
Adauga un comentariu