National

DRAMATIC! Doua femei au fost gasite moarte in zapada

Publicat: 10 ian. 2017
1
Gerul cumplit din ultimele zile face noi victime. Doua femei din Arges au fost gasite fara suflare in zapada. In ultimele zile 13 persoane au murit din cauza frigului.
Cele doua femei din Arges de 85, respectiv 83 de ani au fost gasite fara suflare in gospodariile lor. Una dintre ele avea hainele arse. Vecinii sutin ca aceasta ar fi iesit afara pentru a stinge hainele care i-au fost cuprinse de flacari in timp ce incerca sa bage lemne in foc.
Alte sase persoane au fost gasite morte in strada, in ultimile ore. Un barbat din Fetesti s-a stins din viata chiar in piata din oras din cauza frigului.
Si in Vaslui, un barbat de 62 de ani a murit dupa ce a cazut in zapada. Localnicii au sunat la 112, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru viata acestuia.
Si in Suceava frigul a facut victime, iar un barbat de 62 de ani a murit la spitalul unde cu o seara in urma fusese adus cu hipotermie. La fel s-a intamplat si cu o femeie din Vrancea care a murit de asemenea marti dimineata, la spital din cauza hipotermiei
Bilantul victimelor gerului cumplit din ultimele zile ajunge la 13 decese.
Adauga un comentariu