Sport

DRAMATIC! Nicolae Manea se lupta cu cancerul, dar e ignorat de Rapid

Publicat: 28 nov. 2014
1

Nicolae Manea, fostul mare jucator al Rapidului, trece prin clipe teribile la Nisa, unde se trateaza dupa ce medicii din România i-au pus diagnosticul de cancer la ficat si metastaze. Manea a fost ajutat de fostul presedinte FRF, Mircea Sandu, care este si nasul de cununie al fiului sau, Florin Manea.

Impresarul Florin Manea a vorbit despre greutatile pe care le întampina gloria Rapidului si cheltuielile ridicate pe care este nevoit sa le suporte. „As da orice sa-l mai vad cum era. Te schimba chimioterapia. A slabit vreo 20 si ceva de kilograme. Îi sunt bagate în corp tot felul de substante, care te ard daca îti sunt aruncate pe piele. A avut dureri mari, dar noi speram sa se vindece. Doctorul mi-a zis ca sunt sanse sa-l salvam”, a spus Florin Manea la Look TV.

Desi mai are de primit bani pentru perioada în care a fost presedinte la Rapid, clubul din Grant nu i-a virat nimic în cele aproape doua luni de la startul tratamentului. ”Pana acum nu am primit niciun leu de la Rapid, desi tata are de încasat 18.700 de euro. Domnul Dinu Gheorghe mi-a spus ca astazi vor intra banii în cont, dar sa vedem. Tata s-a batut pentru Rapid, iar acum ei îsi bat joc de el fix cand ar avea nevoie mai mare de ajutor. Am auzit povesti ca am fi ajutati de multe persoane, dar pana acum nu au fost decat prietenii mei. Ma costa 1.650 de euro fiecare zi de spitalizare. Îi multumesc domnului Gino Iorgulescu, pentru ca l-a bagat pe tata în proiectul lui pentru ajutorarea fostelor glorii si i-a trimis 5.000 de euro. Mircea Lucescu m-a sunat cum a aflat, sa se intereseze de el, trebuie sa ne vedem acum în decembrie. Chiar si Victor Piturca m-a contactat, desi nu aveam nicio treaba cu dansul”, a explicat Florin Manea.

2.000 de euro costa sedinta de chimioterapie, Nicolae Manea avand programata una pe saptamana

Adauga un comentariu