Jocuri

Dreamfall Chapters se apropie de lansare – VIDEO

Publicat: 01 oct. 2014

Dreamfall Chapters este continuarea unuia dintre cele mai apreciate serii de jocuri adventure din “epoca moderna”: The Longest Journey. Dupa cum lasa de inteles si titlul noului joc, noua aventura va fi impartita pe capitole, Dreamfall Chapters urmand a fi publicat in format episodic.

Povestea o va continua pe cea din precedentul titlu al seriei – Dreamfall: The Longest Journey – si va avea in prim plan trei personaje, ale caror destine se vor intersecta pe parcursul jocului. Actiunea se va desfasura in doua universuri: o reinterpretare cyberpunk a viitorului omenirii, precum si un taram fantastic, in care magia este la putere.

Dreamfall Chapters este realizat de un nou studio – Red Thread Games, fondat si condus de nimeni altul decat Ragnar Tørnquist, regizorul si scenaristul primelor doua jocuri ale seriei. Licenta The Longest Journey a fost obtinuta de la Funcom, dezvoltarea jocului fiind realizata cu ajutorul fanilor, Dreamfall Chapters fiind finatat prin intermediul unei campanii Kickstarter.

Primul episod – Dreamfall Chapters Book One – va include prologul si primele doua capitole ale povestii, acesta urmand sa fie lansat pe 21 octombrie 2014 pentru PC, Mac si Linux si in prima partea a anului viitor pentru PlayStation 4. Intreaga saga Dreamfall Chapters va insuma cinci episoade.loading...

Adauga un comentariu