News Flash:

Drept la replica

24 Septembrie 1999
1316 Vizualizari | 0 Comentarii
In baza dreptului la freplica, va rugam sa publicati si pozitia CA al SC Iasi XXI SCA cu privire la textul publicat in ziarul dumneavoastra din 21 septembrie 1999 si semnat de dl Dan Carlan.
Desi in calittea sa de actionar comanditat (prin firma sa SC Lyna SRL) si de membru in AGA la SC Iasi XXI, dl Dan Carlan avea datoria sa cunoasca situatia reala a societatii si sa o prezinte intocmai, in textul publicat la data mentionata dumnealui prezinte cu rea vointa informatii eronate, cu scopul evident de a denigra activitatea SC Iasi XXI SCA, singura societate care in momentul de fata mai sustine sportul iesean de performanta.
In acest context, facem urmatoarele precizari:
1. Conform art. 2 din Statutul societatii, "SC Iasi XXI SCA se constituie in scop lucrativ, pentru realizarea actelor de comert, organizarea instituirii sportivilor de performanta, a competitiilor si manifestarilor social-culturale", termenul "fotbal" nefiind specificat in mod expres.
2. Reprezentantii actionarilor in AGA nu primesc idemnizatie, iar componenta Consiliuliu de Administratie al societatii este urmatoarea:
- 3 reprezentanti ai Consiliului Local Iasi - 2 membri ai partidului Moldovenilor; 1 membru FER;
- 3 reprezentanti ai Consiliului Judetean Iasi - 2 membri ai PNL; 1 independent;
- 1 reprezentant RAJAC Iasi - membri al partidului Democrat.
3. Referitor la drepturile Clubului FCM Poli Iasi asupra transferului jucatorului Daniel Pancu, "generosul sponsor" SC Iasi XXI SCA nu a primit si nu va primi nici un leu din sumele provenite din acest transfer, acesta revenind integral Clubului.
4. Consiliul de Administratie al SC Iasi XXI SCA a aprobat deplsarea in China a directorului societatii si a unui reprezentant in AGA (membru PNL), banii necesari provenind din surse ce nu au afectat veniturile societatii (contracte de publicitate).
5. Sportiva Irina Costea Simirad, desi a obtinut rezultate exceptionale in disciplina pe care o practica, nu a beneficiat de sprijin financiar din partea SC Iasi XXI SCA, fapt usor de dovedit cu acte contabile.
6. Ne pare rau ca dl Dan Carlan uita cum s-a obtinut promovarea in Divizia Nationala (vezi cazul Braila) si ca SC Iasi XXI SCA a finantat Clubul de Fotbal incepind din aprilie 1995, inclusiv cheltuielile cu meciul de baraj de la Brasov, preluind totodata si mari datorii de la Polyna SRL.
Morala la care face referire in articol dl Carlan nu l-a impiedicat pe acesa sa pretinda de la SC Iasi XXI SCA importante sume de bani cu care ar fi "Imprumutat" Clubul de Fotbal in perioada Polyna, desi daduse in prealabil o declaratie scrisa ca nu are nici o pretentie financiara, nici sa primeasca 120 milioane de lei si nici sa solicite in instanta inca 120.000 de dolari, suma pentru a carei justificare nu exista acte legale.
CA al SC Iasi XXI SCA
Presedinte,
ing. Romeo Olteanu
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 22 queries | Mysql time :0.014951 (s)