Magazin

DREPTUL LA REPLICA – Ioana Tufaru se apara de acuzatiile de PROSTITUTIE

Publicat: 08 oct. 2012

Fiica Andei Calugareanu, Ioana Tufaru, s-a aparat la Antena 1 in fata acuzatiilor de prostitutie care ii erau aduse la ProTV.

Intr-un material video filmat in 2001, Ioana Tufaru ii povesteste unei prietene cum facea sex pe bani. Dovada socotita de cei de la Happy Hour drept „incontestabila” a fost contrazisa de Ioana Tufaru la Acces Direct.

„Femeia care m-a filmat a fost casatorita cateva luni cu tatal meu, Dan Tufaru. Nu inteleg de ce a facut publice imaginile, probabil a fost santajata. Ea ma mai filma pe acasa, zicea ca vrea sa aiba amintire, ca m-am mai ingrasat, ca am mai slabit. Si ea m-a filmat in timp ce vorbeam si cu aceasta prietena a mea.

Dar eu nu imi amintesc sa fi vorbit asa ceva. Eu nu m-am prostituat. Chiar nu imi amintesc ce spuneam acolo. Cred ca, si cu ajutorul tehnologiei, au modificat cuvintele mele si au pus ca sa reiasa de acolo ca vorbeam despre prostitutie. Dar cine stie ce spuneam. E posibil sa fi vorbit despre asta. Probabil ma visam o femeie capabila sa faca prostitutie”, a spus Ioana Tufaru la Acces Direct.

Sursa: libertatea.roloading...

Comentarii
  • Eu am fost la PrivateDolls Romana Bucuresti si pentru „extra servcii” am mai dat *5* lei, oricum a fost mizerabil, fata m’a aruncat afara din camera intr’un dus infect dupa 3* minute, saltelele miroseau ingrozitor, praful era la el acasa, groaznic, eu nu mai calc pe acolo niciodata !

Adauga un comentariu