Stiri

Drepturi de downgrade pana in 2020 pentru Windows XP

Publicat: 06 mai 2011

Microsoft spune ca 74 de procente dintre calculatoarele functionale au ca sistem de operare Windows XP si extinde drepturile de downgrade pana in anul 2020.

Cel mai recent sistem de operare de la Microsoft poate sa vanda 7 copii pe secunda, dar tot nu il intrece pe Windows XP, care este inca cel mai popular sistem de operare din lume, in ciuda incercarilor recente de a invoca inchiderea spontana a calculatorului, dispozitive hard lente si mecanisme de declansare a ecranelor albastre.

Executivul Microsoft a recunoscut astazi ca trei sferturi dintre calculatoarele utilizate in afaceri inca utilizeaza sistemul de operare de acum noua ani si hardware cu o medie de 4,4 ani si ca rezultat, Computerworld raporteaza faptul ca Microsoft va extinde durata de viata a Windows XP pana in 2020.

„Mergand mai departe, oamenii de afaceri pot continua sa achizitioneze calculatoare si sa utilizeze drepturile pentru Windows XP sau Windows Vista pana cand sunt pregatiti sa utilizeze Windows 7” conform unui post de pe blogul Windows.  Aceasta declaratie vine dupa ce Microsoft a cerut producatorilor de notebook sa renunte la Windows XP in favoarea sistemului de operare Windows 7 pana la sfarsitul anului.

Am auzit ca reticenta la upgrade se datoreaza dependentei de software mai in varsta si de costurile IT suplimentare, dar probabil nu este nicio suparare ca Microsoft se incapataneaza sa distribuie sisteme de operare, in ciuda altor lucruri pe care poate sa le ofere. Uitati-va la partea buna a lucrurilor: in acest mod, atunci cand robotii inteligenti vor incerca sa stapaneasca luna, cel putin unul dintre acesti invigatori furiosi va fi in continuare vulnerabil la ecranul albastru.loading...

Adauga un comentariu