Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Sosurile de iaurt sunt potrivite atât pentru reţete de carne, peşte, dar mai ale salate, indiferent de legumele pe care alegi să le combini. Această reţetă de dressing de iaurt este ideală pentru asezonat salata verde, dar o poţi folosi şi pentru legume înăbuşite sau la grătar.
100 ml iaurt natural
2 linguri de ulei de măsline
suc de lămâie
1 lingură de sare de mare
1/2 lingură de piper negru măcinat
Într-un bol se adaugă iaurtul, uleiul de măsline şi sucul de la o lămâie. Amestecă bine şi asezonează după gust cu sarea de mare şi piperul proaspăt măcinat. După preferinţe, se poate adăuga oregano sau cimbru. Se foloseşte imediat la orice tip de salată sau se poate păstra la frigider, nu mai mult de 24 de ore.