Actualitate

Drumuri nationale blocate din cauza ninsorii si viscolului

Publicat: 20 dec. 2012
1
Opt drumuri nationale sunt inchise din cauza ninsorilor si viscolului, in Moldova si Muntenia. Centrul Infotrafic a anuntat ca astazi dimineata, din cauza viscolului care a troienit zapada, sunt inchise urmatoarele sectoare ale unor drumuri nationale:
– DN41 Oltenita (judetul Calarasi) – Daia (judetul Giurgiu);
– DN3 Fundulea – Lehliu – Calarasi – Chiciu (judetul Calarasi);
– DN24C Radauti-Prut – Manoleasa (judetul Botosani);
– DN23B Maicanesti – Ciorasti (drum national secundar, cu trafic redus, in judetul Vrancea);
– DN23A Focsani – Tataranu (drum national secundar, cu trafic redus, in judetul Vrancea);
– DN24A Murgeni – Ranzesti (in judetul Vaslui);
– DN11A Barlad – Podu Turcului (in judetul Vaslui);
– DN2N Bogza – Caiata – Dumbraveni (in judetul Vrancea).
Pe DN24B Husi – Vama Albita a fost restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.
Comentarii
  • Dar in municipiul Iasi oare cand incep stimabilii domni de la primarie sa dea cu autoderapant pe strazile din cartier ??? In cartierul Tatarasi abia abia poti urca cu masina in zona magazinului Flora Rusine sa va fie stimati edili in frunte cu primar Totusi suntem la Iasi domnilor !!!!!!!!

    • nu e singura zona,e tot orasul asa ,e gheata pe sosea si pe trotuare..aveam sa imi rup picioarele de vreo 2 ori pe trotuar si nu mai zic pe sosea cand merg..zici ca e patinuar..rusine Domnule Nichita si USL

  • Navetisti care isi cumpara abonamente la trenurile REGIO nu mai platesc nimic in plus la INTERREGIO conform noilor oferte cand merg de la Barlad, Vaslui, Pascani la Iasi.

Adauga un comentariu