National

Dubla ancheta la Loteria Nationala

Publicat: 19 oct. 2015

Contractele Loteriei Romane vor fi verificate, a anuntat Cristinele Odeta Nestor, sefa Oficiului pentru Jocuri de Noroc, dupa ce compania a intrat, joi, in coordonarea acestei institutii. Anterior, Loteria Romana fusese in subordinea Ministerului Finantelor Publice. Ancheta interna vine la scurt timp dupa izbucnirea anchetei DNA in legatura cu unele contracte de la Loteria Romana.

„Cu siguranta ce va pot asigura e ca le vom reanaliza, vom analiza toate contractele existente si vom lua toate masurile legale. Probabil ca mai exista contracte care nu sunt poate atat de avantajoase unei institutii, unei societati comerciale si in sensul asta si cu siguranta le vom analiza si vom solicita modificarea lor”, arata Odeta Nestor.

Loteria Romana a trecut din subordinea Ministerului de Finante in cea a Oficiului National pentru Jocuri de Noroc prin ordonanta publicata, joi, in Monitorul Oficial. Oficiul devine astfel singura institutie din Romania care va coordona jocurile de noroc. Anul trecut, Loteria Romana a avut profit de peste 100 de milioane de lei.loading...

Adauga un comentariu