Magazin

Ducesa de Cambridge descrisa altfel

Publicat: 28 mai 2012
1

Biografia autorizata a Printului William, numita „Prince William: The Man Who Will Be King”, o descrie in cuvinte nu tocmai frumoase pe Kate Middleton.

Cartea, ce a primit acordul lui William, o infatiseaza pe Kate ca fiind „o fata serioasa, distanta si plictisitoare„, care, in plus, nu era deloc placuta de grupul de prieteni ai viitorului ei sot, scrie nydailynews.com.

De asemenea, biografia scrie ca, atunci cand William a intalnit-o pentru prima data pe Kate, aceasta era „nespalata pe cap, nemachiata si cu blugii rupti„. Descrierea deloc magulitoare nu a facut decat sa atraga si mai multe critici din partea internautilor, la adresa sotiei lui William. Astfel, ducesa de Cambridge este facuta „urata”, „anorexica” si „oportunista”, iar cei care nu o agreeaza sustin ca mariajul ei cu William este facut din interes.

Biografia Printului William are in vedere si sentimentele pe care el ne nutreste pentru cea care i-a devenit intre timp sotie. Potrivit autorului Penny Junor, printul a luat-o atat de tarziu de sotie pe Kate deoarece „avea mari indoieli daca va putea iubi doar o femeie”.

Sursa: click.ro

Adauga un comentariu