Sport

Duckadam a izbucnit in lacrimi! Trebuie operat din nou

Publicat: 14 sept. 2012

Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a izbucnit în lacrimi dupa ce medicii l-au anuntat ca trebuie sa se opereze din nou.
Duckadam se afla internat la Spitalul Militar, unde medicii au hotarât ca este nevoie de o noua interventie chirurgicala.
Fostul portar a vorbit cu ochii în lacrimi si a cerut ajutorul românilor. Daca operatia nu va iesi bine, Duckadam risca sa îsi piarda bratul drept.
„Am aceasta boala de 26 de ani. În fiecare zi traiesc cu spaima ca orice mica durere la bratul drept îmi poate provoca o blocare. Nu mi-a fost usor, familia si fetita mea de patru ani îmi sunt aproape si asta îmi face lupta mai usoara. Le multumesc tuturor celor de la club, lui Gigi Becali, lui Teia Sponte. Sunt convins ca daca va fi nevoie de suport logistic, ei vor fi alaturi de mine. Vreau sa mai spun ceva, acum, în situatia în care ma aflu. 53 de ani mi-am facut datoria fata de România si cred ca a venit timpul ca si România sa-si faca datoria fata de mine”, a spus Duckadam.
Gigi Becali a reactionat imediat si a anuntat, intr-un interviu acordat pentru ProTV, ca este dispus sa suporte toate cheltuielile necesare acestei operatii. „Daca are nevoie de bani pentru operatie, oriunde, nu e niciun fel de problema, platesc eu. Fac eu totul pentru el, nu trebuie sa faca Romania. Nu cred ca e chiar asa de grav. Nu e o operatie la inima, e la brat. El este in opinia mea cea mai mare imagine a Stelei. In momentul acesta, primeste 3000 de euro de la club doar pentru imagine”, a spus Becali.loading...

Adauga un comentariu