Sport

Duel romanesc in primul tur la US Open

Publicat: 28 aug. 2016
1

Organizatorii turneului US Open au anuntat programul complet al meciurilor primului tur in urma incheierii fazei calificarilor. Astfel, Sorana Cirstea a primit-o drept adversara in primul tur pe Ana Bogdan, jucatoarea de pe locul 117 mondial ajunsa pe tabloul principal in urma calificarilor.

Acesta va fi primul meci intre cele doua jucatoare in circuitul mondial profesionist.
Simona Halep este cap de serie nr. 5 în proba de simplu a turneului de Grand Slam de la US Open, iar tragerea la sorti a stabilit ca ea va juca în primul tur cu belgianca Kirsten Flipkens, cea de-a 68-a jucatoare a lumii, care nu a reusit pâna acum, desi s-au întâlnit de patru ori, sa câstige nici macar un set în fata româncei.

Meci dificil, în schimb, va avea Irina Camelia Begu, care este cap de serie nr. 21, si care o va întâlni în primul tur pe ucraineanca Lesia Tsurenko. Aceasta este cea de-a treia întâlnire dintre cele doua jucatoare, scorul fiind favorabil, 2-1, jucatoarei din Ucraina. Irina a câstigat, însa, ultima lor întâlnire, anul trecut, la Wimbledon.

Monica Niculescu va juca în primul tur cu o adversara mai mult decât dificila, Barbora Strycova, din Cehia, pe care a învins-o o singura data în cele cinci întâlniri de pâna acum.

Pentru Patricia Maria Tig se anunta un meci dificil pentru ca o va întîlni pe germanca Laura Siegemund, una dintre cele mai în forma jucatoare din circuitul WTA. Aceasta va fi cea de-a doua întâlnire dintre cele doua jucatoare, tot pe pamânt american, dupa ce în aprilie, la Charleston, Laura s-a impus cu 2-1 la seturi.

În fine, Sorana Cîrstea înca nu stie cu cine va juca, pentru ca adversara ei va o jucatoare venita din calificari, iar Ana Bogdan, care s-a calificat pe tabloul principal, trebuie sa astepte terminarea meciurilor din calificari.

Adauga un comentariu