Magazin

DUMNEZEULE!! O mai stii pe frumoasa Aylin Cadir? Cum a ajuns sa traiasca in munti si sa i se spuna SALBATICA! Imagini INCREDIBILE cu cea mai frumoasa turcoaica din Romania!!

Publicat: 24 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

Cunoscuta pentru activitatea artistica diversa – cantareata alaturi de trupa ei, Aylin & The Lucky Charms, actrita a Teatrului National si om de televiziune, Aylin Cadir revine pe marile ecrane ale cinematografelor, din 13 mai, intr-un rol pe care il numeste “cel mai dificil proiect” la care a lucrat.
Timp de 8 zile, Aylin a filmat alaturi de o echipa restransa, formata din doar 17 oameni (cu tot cu actori). “Iura mi-a povestit despre proiect cand era la nivel de concept si increderea lui ca as putea face acest personaj mi-a dat curaj. A fost cel mai dificil proiect la care am lucrat din punct de vedere fizic, dar nu ai ocazia des de a juca asa ceva. Echipa restransa mi-a dat o intimidate a lucrului, de care aveam nevoie pentru un astfel de personaj, m-am simtit ca intr-o echipa in care toata lumea a venit cu tot ce a putut. Imi place mult filmul, e ca o carte de vizita pentru Romania si pentru ce avem noi ca tara de aratat”, spune Aylin despre Tudo.
Vezi si Inca un actor din Game of Thrones la East European Comic Con

Personajul ei, Salbatica, este o fata crescuta in munti, departe de civilizatie. Un personaj care descopera lumea prin ochii celorlalti. Ramasa singura, fara aparare, Salbatica este aparata de Tudor, un tanar student la medicina.
Tudo este povestea lui Tudor (interpretat de Mihai Smarandache), un medic rezident promitator dar caruia ii lipseste increderea in sine si in capacitatile lui de chirurg. Tanarul pleaca in secret in munti pentru a da de urma unei fete (interpretata de Aylin Cadir) despre care banuieste ca este ranita, de care stie de la un pacient decedat. Spera ca va fi in stare sa o opereze si sa-i salveze viata, demonstrandu-si in felul acesta ca este demn de o cariera in chirurgie.

Adauga un comentariu