Magazin

Dupa 25 de ani, Oprah Winfrey pune capat show-ul lui care a facut-o celebra

Publicat: 27 mart. 2011
1
Ultima editia a emisiunii „The Oprah Winfrey Show” va fi difuzata pe 25 mai, fix la 25 de ani de la lansare, a anuntat compania Harpo Productions.
Oprah Winfrey nu va renunta insa la televiziune, ea urmand sa prezinte un nou show pe propriul post TV, „Oprah Winfrey Network„, noteaza Reuters. „Imi place acest spectacol, si-mi place sa stiu cand este timpul sa spun la revedere. Douazeci si cinci de ani se simt chiar in oasele mele, chiar in spiritul meu. 25 este numarul perfect, exact momentul potrivit”, a declarat Oprah Winfrey, potrivit ziare.com, care citeaza Daily Gossip.
Inca din noiembrie 2009, Oprah a anuntat ca intentioneaza sa puna capat acestei emisiuni, atunci cand se vor implini 25 de ani de la prima editie. Din 1986, „The Oprah Winfrey Show” a oferit publicului momente memorabile, interviuri memorabile cu invitati unul si unul, printre care Michael Jackson sau Tom Cruise. In cele peste 24 de sezoane Oprah si-a castigat mii de fani, apreciere si recunoastere. In plus, show-ul a facut ca Winfrey sa devina cea mai influenta personalitate de televiziune din Statele Unite. Recent ea a fost declarata cea mai bogata femeie de culoare din lume.

 

Adauga un comentariu