Mozaic muzical

Dupa 3 ani de relatie, toti au zis ca e cazul sa-i cunoasca pe parintii artistei! Adevarul despre intalnirea dintre Razvan Simion si parintii Lidiei Buble

Publicat: 11 ian. 2019
3

Lidia Buble si Razvan Simion sunt impreuna de cativa ani, insa prezentatorul de televiziune nu i-a cunoscut nici acum pe parintii cantaretei. Artista a explicat care este motivul.

Cantareata Lidia Buble si prezentatorul matinalului de la Antena 1, Razvan Simion, traiesc o poveste de dragoste din anul 2015. Relatia lor a stranit numeroase controverse, insa cei doi si-au vazut linistiti de iubirea lor. Au existat chiar si zvonuri ca s-au casatorit, lucru infirmat de cei doi.

Desi sunt impreuna de mult timp, Razvan Simion nu i-a cunoscut pe parintii Lidie Buble, ci doar pe fratii si surorile acesteia.

„Parintii mei inca nu l-au cunoscut pe Razvan, dar fratii mei, da”, a povestit Lidia Buble pentru cel mai nou numar al revistei Taifasuri, potrivit click.ro.

Artista a explicat si care este motivul pentru care Razvan Simion nu a fost prezentat parintilor ei.

„La noi este traditie ca doar atunci cand sunt planuri de nunta sa fie prezentat parintilor partenerul de viata. Asa s-a intamplat in toate cazurile, la fratii sau la surorile mele. Doar cand a fost vorba despre cerut de la parinti si au fost intentii serioase, doar atunci mama si tata s-au cunoscut cu viitorul ginere sau nora. Oricum, eu si Razvan nu ne grabim cu nunta, pentru ca avem timp suficient sa facem asta. Momentan, eu inca sunt un suflet copilaros”, a mai spus solista.

Artista a vorbit si despre cererea in casatorie:

„Daca eram ceruta, eram si casatorita pana acum! Atunci cand va veni momentul, toata lumea va sti, pentru ca acest amanunt unic merita impartasit”.

Adauga un comentariu