Magazin

Dupa 32 de ani, a fost publicata o fotografie cu Printesa Diana

Publicat: 04 ian. 2013
1

Fotografia alb-negru, ce are dimensiunile de 20 centimetri x 25 centimetri, a fost realizata la inceputul anilor 1980. Fotografia o arata pe printesa britanica intr-o cabana, la munte, zambind spre obiectivul aparatului de fotografiat, in timp ce era asezata confortabil pe genunchii unui barbat tanar, de aproximativ aceeasi varsta cu ea, in timp ce acesta citea o carte. In imagine se poate observa si o sticla de whisky.

Fotografia a fost cumparata de ziarul Daily Mirror, dar redactorul sef al ziarului a decis sa nu o publice, iar poza a fost pusa in arhiva ziarului. Ulterior, Eric Caren a cumparat imaginea din intamplare, dupa ce a dorit sa cumpere o parte din arhiva publicatiei.

Fotografia a fost cumparata de ziarul britanic cu doar doua zile dupa ce logodna Printesei Diana cu Printul Charles a fost anuntata. Presa britanica o urmarea pe Diana peste tot, dar, cu toate acestea, redactorul sef al ziarului a decis sa nu publice imaginea in care Lady Di sta confortabil in bratele altui barbat.

Tags:
Adauga un comentariu