Bursa Barfelor

După alegeri, a început jalea: și-au pregătit băgăjelele la ușă!

Publicat: 29 sept. 2020

Babetele bârfitoare încep în forță ediția de azi, cu una despre doi manajeri, un nene, pe numele lui Gaborel Martemescu, de la fabrica de copchii Ileana Domnița și un altul, intitulat Mișu Cornu, de la spetalu’ care repară copchii. Cică, celor doi băeți le-o cam chicat ceru-n cap când au văzut rezultatele de la alegeri. După ce au stat sub papucul lui Arăgăzel Pompa și nu au ieșit deloc, da’ deloc din cuvântu’ lui, acu’ băeții cică și-au pregătit băgăjelu’ la ușă, pen’că se așteaptă ca, din minut în minut, să fie puși pe făraș.

Sincer, cei doi băeți ar fi trebuit să zboare de mult din fruntea unor instituții precum cele amintite, deoarece n-au făcut nimic. Mai mult, cele două spităluri au fost un fel de anexă la conțiliul giudețean, condus extrem de defectuos de Arăgăzel. Din păcate, în țărișoara noastră nu contează cât ești de competent, de priceput sau de intelijent. Tot ce contează e să iei poziția de drepți și să strigi din toți bojocii: „Yes, sir!”

 

 

Comentarii
  • Sa se duca invartindu-se si penalul Florin Ion de la Protectia Copilului impreuna cu gasca lui de fufecare isi bat joc de viitorul copiilor si fac zile fripte angajatilor care chiar muncesc, nu fac hartii din birou . La puscarie….

  • Si marele director de la CUZA VODĂ sa plece
    odată cu POPA ca el la pus DIRECTOR.
    POATE VIN OAMENI COMPETENȚI și cu pregătirea necesara pt a conduce un spital.

  • Nu-l mai schimba nimeni ca si-a gasit legitimatia de liberal. S-a scos. E bandit mare. Toata viata a jucat la 2 capete. Si-n casnicie a driblat la fel. Au venit creatorii lui la comanda. Costelus e amicul lui. Tembel a fost Popa Prostul care a activat penelisti peste tot in detrimentul contingentului de la pesede. Popa a fentat, Popa a deraiat. Acum e finalul. Regretele sunt tardive. Si ala de la Maria cea sfanta s-a convertit galben. Toti aduc dovezi ca erau cu Bratianu.

Adauga un comentariu