Cancan ultimă oră

După Andreea Bălan, și Deea Maxer a fost la un pas de moarte în sala de nașteri. Care este starea vedetei acum

Publicat: 07 dec. 2019

Deea și Dinu Maxer sunt, începând cu luna octombrie, părinți pentru a doua oară, după ce partenera artistului a adus-o pe lume pe Maysa. Tânăra a avut mari complicații când a suferit operaţia de cezariană, din cauza unor varice de pe organele interne, care i s-au spart.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar Dinu Maxer, doctor de profesie, a povestit clipele dramatice pe care l-a trăit alături de Deea în sala de nașteri.

”Am asistat la naștere. Din punct de vedere al tatălui era un moment senzațional. Bebelușa era frumușică, rozalie, toate bune, asta până când au început sa apăra complicațiile. A fost o cezariană pe un uter cicatriceal cu varice interne. Venele interne au început să sângereze. Atunci am început să tremur, ca doctor știam despre ce este vorba”, a declarat Dinu Maxer pentru click.ro.

Pe 5 decembrie, Deea și Dinu Maxer au apărut împreună cu Maysa la petrecerea de Moș Nicolae organizată de un magazin din Capitală, ocazie cu care micuții prezenți au lăsat lista de cadouri pentru Moș Crăciun.

“E foarte micuță, dar vrem să avem un copil sociabil. E foarte cuminte micuța, nu plânge, așa că o s-o luăm cu noi peste tot. Am fost săptămâna trecută la Băile Govora cu ea, s-a comportat foarte bine”, a spus Dinu Maxer.

”E mai greu acum cu doi copii. Înainte evitam să shimb scutece, dar acum, la fetiță, am învățat să schimb pamperșii”, a mai declarat Dinu.

De precizat că Deea a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și într-o formă de invidiat. Semn clar că a trecut peste problemele pe care le-a întâmpinat când a născut-o pe Maysa.loading...

Adauga un comentariu