National

Dupa ce a fost asteptat la sediul PMP cu mare fast, Basescu nu a ajuns la partid: „Nu are asa ceva in program”

Publicat: 22 dec. 2014
1
Reprezentantii PMP s-au adunat, luni, la sediul partidului, unde fusesera anuntati ca va veni Traian Basescu pentru a-si prelua biroul, dar dupa cateva ore de asteptare au aflat ca fostul presedinte „nu are in program” aceasta actiune, transmite Agerpres.
In prealabil, activistii PMP au decorat unul dintre gardurile sediului formatiunii cu patru afise mari, in care Basescu era infatisat alaturi de cancelarul Angela Merkel. presedintele Obama si fostul presedinte francez Sarkozy.
Si jurnalistii au fost anuntati de membrii echipei liderului PMP Elena Udrea, ca fostul presedinte va veni la sediul de partid „dupa ora 11”, pentru a-si lua in primire biroul special amenajat de „amicii din PMP”. Apoi, aceiasi le-au comunicat jurnalistilor lasati in strada, pentru ca accesul in sediu era interzis, ca fostul presedinte nu va mai trece pe la sediu.
„Nu e in regula”, a comentat un lider al PMP, anunturile total contradictorii despre prezenta lui Basescu la sediul PMP.
In final, la orele pranzului, la sediu si-a facut aparitia fostul consilier de stat Dorel Onaca, care le-a comunicat jurnalistilor ca Traian Basescu nu vine luni la PMP, pentru ca „nu are in program acest lucru”.
Sursa: romaniatv.net
Adauga un comentariu