Eveniment-Social

Dupa ce s-a stropit cu benzina, Vasile Angi si-a dat foc

Publicat: 12 mart. 1999

•Sinucigasul a ars ca o faclie pina a cazut carnea de pe el

Marti, 9 martie la Podu Iloaiei s-a consumat o tragedie care a cutremurat intreaga comunitate. Un barbat, dupa ce a baut cantitati enorme de alcool s-a stropit cu benzina si si-a dat foc. De cinci ani Vasile Angi, 39 ani, originar din Piatra Neamt a trait in concubinaj cu Gabriela Elisei, 44 ani, ambii locuind la casa mamei concubinei, Amalia Condur.

Marti, a baut ca intotdeauna la bar cu prietenii, dar, intors acasa in jurul orei 18 el a continuat sa bea cu concubina si cu „soacra” sa. Din vorba in vorba, cei trei s-au luat la harta pe tema deselor betii trase de Vasile. Acesta, intr-un moment de slabiciune le-a replicat celor doua femei ca-si va da foc daca-l mai cicalesc. Intaritate de tupeul lui Vasile Angi, Gabriela si mama sa, Amalia l-au certat si mai aprig pe barbatul care nu mai avea nici o replica. Vasile, surescitat a apucat o sticla de benzina care era linga soba pentru a fi muiata cenusa si a se aprinde focul, si si-a turnat continutul in cap. Femeile au inceput sa rida, sustinind ca nu are curaj sa scapere bricheta. Barbatul, cu aburii alcoolului in cap, a scaparat bricheta, focul izbucnind instantaneu cu o putere iesita din comun.

Vasile ardea ca o torta, Gabrielea si Amalia neputind cu nici un chip sa se apropie de corpul care se zbatea mistuit de flacari. Vasile a fost, intr-un tirziu stins, cu sprijinul vecinilor alertati de strigatele disperate ale celor doua femei. Vasile Angi a decedat in masina care-l ducea catre Spitalul de Urgente Iasi.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit