Titlurile zilei

După ce Tzancă Uraganu a cântat la petrecerea din sufragerie dată de Adrian Corduneanu, nepoții lui Cosmos Tănase l-au pus pe manelist să cânte în centrul Iașului: ”Ca să stai pe centrul ăsta, trebuie să ai adidașii buni”

Publicat: 02 mai 2022
Tzancă pe o stradă din Iași, cântând lângă frații clanului Brăileanu și, separat, cu Jean și Vandam
Tzancă Uraganu a cântat pe stradă pentru clanul ”Brăileanu”

Frații din clanul ”Brăileanu” au trebuit să se mulțumească cu un mic concert în centrul Iașului, după ce manelistul Tzancă Uraganu a ținut un adevărat concert chiar în sufrageria lui Adrian Corduneanu. Artistul a interpretat aceeași melodie pentru cele două clanuri rivale

Și rivalii lu Adrian Corduneanu s-au filmat alături de Tzancă Uraganu la Iași! De data aceasta, frații ”Brăileanu” au postat un filmuleț din centrul Iașului, pe TikTok, în care manelistul Tzancă Uraganu le-a dedicat câteva versuri. În clipul video de un minut se aud dedicații pentru Jean și Vandam ”Brăileanu”.

Aceștia au fost nevoiți să se mulțumească cu câteva minute de dedicații chiar pe străzile din centrul Iașului, după ce artistul a ținut un adevărat concert de câteva ore, cu muzică Live, chiar în sufrageria lui Adrian Corduneanu, alături de toți membrii familiei lui ”Beleaua”. Trebuie precizat faptul că între cele două clanuri vestite în Iași există un conflict de mai multă vreme.

”V-am mai zis, e una să fii băiat calificat și alta să te crezi. Ca să stai pe centru ăsta, pe pavelele astea, trebuie să ai adidașii buni”, a spus Constantin Vandam.

Tzancă Uraganu a cântat pentru frații ”Brăileanu” din Iași după ce a plecat din sufrageria rivalului lor ”Beleaua”

Tot Iașul știe că între cele două clanuri de interlopi din Iași, Brăileanu și Corduneanu, există un mare conflict. Nepoții lui Cosmos nu au fost niciodată prieteni cu ”Beleaua”. Rivalitatea dintre ei a fost publicată de numărate ori pe rețelele de socializare, prin filmulețe de amenințare. Până nu de mult, interlopii care se respectă își dădeau întâlniri, se băteau și împușcau și nu erau despărțiți decât de mascați.

Acele vremuri au trecut, iar acum interlopii s-au mutat în mediul online și se ceartă pe Facebook. De mai multe ori membrii clanului Corduneanu au transmis live pe Fecebook injurii și amenințări clanului rival. Și membrii clanului Brăileanu și Cosmos le-au răspuns în același mod, chiar și cu amenințări cu moartea.

Caleea Brăileanu a bătut doi ospătari pentru că a primit doar 50 de mililitri de whisky în pahar

Scandal la restaurantul ”Friend’s” din Copou! Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu, unul dintre interlopii cunoscuți din Iași, s-a gândit să dea o lecție ospătarilor de la restaurantul anterior menționat pentru că nu a primit ce a comandat. În noaptea de 11 spre 12 martie, Caleea era cu mai multe persoane la restaurantul din Copou. A consumat alcool, iar, la un moment dat, a comandat 100 de mililitri de whisky. Unul dintre ospătari i-a adus comanda, însă se pare că în pahar nu se aflau decât 50 de mililitri. Atunci, Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu, și-a ieșit din fire și l-a luat la bătaie pe ospătar. Un alt ospătar care a încercat să aplaneze conflictul a fost la rândul său lovit.

Trebuie precizat că interlopul și familia lui frecventau acest loc. De scandal au auzit și polițiștii din Iași, care au deschis o anchetă, iar luni Caleea a fost reținut.
Comentarii
 • Cat va platesc tiganii de ani de zile sa le faceti publicitate?
  Ce ne tot spurcati pe noi cu noutatile tiganilor, chiar credeti ca lumea nu mai are si alte peocupari?

 • Astea săraci suferă nu gluma după familia corduneanu sunt fani Înrăiții 🤣🤣🤣
  Prima data sau dat in spectacol cu numele Lu costel ca știa ca așa va apărea la ziare de și nu au avut și nu are cum sa stea de vb cu costel ca e emblema . Omu nu face Liv nu se cearta nu da replica la gunoaie.. acum la căutat pa tanca prin oraș sa le facă și lor un tik toc cum a făcut la Adrian sa apăra și ei.🤣🤣dacă nu era costel voi nu rezistați și nu va cunoștea nimeni. Oricum va știe lumea de gunoaie refugiate de la braila și cosmos va e șef toată viata💪Aaa și nu mai copiati fraților in halu asta ca bate la ochi cât copiati pa Adrian . Sunteți fani nu gluma🤣🤣🤣marș la coteț la braila 🤣🤣a pardon aveți Interdicție acolo.
  Niceodata in viata voastră nu o sa ajungeți la nivelu la băieți inafara ca sunt șmecheri și va da in bot la orce sunt sportivi care le-a cântat imnul României asa pentru cultura voastră proasta..

 • Pt kktul de analfabet/sefu’
  Să-ți iau neamul în cardan,copiii în botul mașinii și nevasta în pluă,fraier coclit și analfabet!

 • Băi români, prima dată când ne cheamă ăștia și ne vor da arme, nu de ruși ne vom ocupa prima dată , ci de ciori și așa zișii mafioți.
  Cu clanuri cu tot.
  Cu poliția și justiția nu se rezolvă nimic, sunt plătiți de ei

 • caleea era trist si suparat ca nu i-a pronuntat numele sinlui tzanca 😂😂😂🙈🙈🙈 .

 • Asa primar, asa oras. Manelisti si tigani analfabeti dandu-se intr-un spectacol grotesc chiar in centrul Iasului. Jegos mai esti Chirica, cu toata gasca ta de la locala.

 • Niste saracii ! daca nu au avut bani de un spectacol macar sa le cinte si lor 2 minute acolo pe marginea drumului ca la morti pentru 100 de lei si o shaorma !, saraciilor !, daca erati jmechei il puneati sa cinte la un restaurant cu sampanie si ospatari !, nu pe marginea santului ca la purtatorii de felinare a neamului vostru

 • Misto stirea, de asta borcodoii se simt importanti, ca au prosti ca voi care le „face” publicitate, „decat” pentru cativa euroi !!!!
  Mare ziar, buni jurnalisti !!!! Bravo baieti !

 • saraca Romanie unde-a ajuns… Scalvii negri, burtosi, unlfati de mici si slanina, cu adidasi rosii si plin de cacat la cur si la gura au ajuns sa polueze centrul Iasului

 • ADIN ,PROVOACA L PE VANDAME SA TI DEA IN BOT ,CA SA I CERI LOVELE SA AI LA PUSCARIE. 8 ANI PT VIOL O SA AI NEVOIE CAMINISTULE. NICI LA GHIUM NA I SA APUCI PRIMUL GUNOIULE.

 • Oi ADIN NU MAI ALUNGA FIMEI LARISA SI COPILU DIN CASA, DACA TE DROGHEZI. MAI BINE NU MAI BEA SI DROGA CA ASA AI FACUT IN OCTOMBRIE CU CHIORU SI AI BELEA CU VIOLU LA PROSTITUATELE ALEA DIN CENTRU

 • Voi nu aveti adidasi sa stati pe pavele cu oamenii adevarati in primul rand. Daca stii doar sa dai cu pumnul si altele, nu inseamna ca esti smecher.
  Faceti doi trei lei din gainarii si sunteti mafioti (in ochii copiilor, bineinteles). Pe ei ii mai impresionati.

 • Niște ciori pe care pute carnea a hoit. Exilații de la Brăila care fac foamea prin Iasi dar ei pozează in băieți cu harfe.

 • Bai oameni buni , tiganii astia sunt terorizati sa mearga pe strada , ii bate orice pusti de asta de cartier, nu le mai faceti reclama ca sunt si saraci si terorizati si nu au nici talent , futui in gura de viermi

 • Si astia si aia nu sunt departe unul de celalalt…. Cand o sa i vezi pe astia si pe ceilalti corecti va veni sf lumii……..

 • Noi Legăm pe toți care se da la noi aducem moda așa că nu o căutați că o găsiți plus că apelam și noi la oamenii pe bune șmecheri o poza una alta știți ce zic

 • Eu dansez frumos pe Tik Tok dar vreau sa par și rău vreau publicitate mulțumesc! Calea ne-a făcut de râs nu știe să de-a cu pumnu că nu vede Vandam plânge mereu ii este frica sa ia bătaie Cavali nu vede nici el nu avem casa e greu sa vă puneți cu noi!

 • Mă bat cu Vandam și sexy Jan Brăileanca la un loc cei alți au handicam și încă ceva Băieți plătiți va datoriile prin țară nu pozați in banii va cunoaște toate amanteturile săracilor in special Vandam nare ce manca sărăcie!

 • O vorbă vreau sa va zic sunt chior dar am suflet de mafiot pe bune noi nu știm bătaie dar avem vorbele la noi și la poliție avem relații așa că e greu cu noi stați cuminți că ajungeți la facultate!

 • Bai frați mei mati făcut mândru mereu că ați șifonat așa face toată lumea capu sus și nu ieșiți pe la Palas cai periculos eu sunt bine fac banii la cerșit in America și aștept ajutor pentru handicap numai bine mereu forța pe tik tok capu sus nu dăm înapoi!!

 • Ce zic ăstea că au muncit pentru numele lor la Iași daca ar ști că rade tot iasul de ei ar intra in pământ de rușine toată lumea și-a dat seama că nu îs smardoi doar latră și fapte de doi lei plus că vb cu grada verbal șifonează despre unu despre altu așa sunt brăileni rușinea Iașului!

Adauga un comentariu